Başkan Tokat mahalle ziyaretlerini sürdürüyor

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat kırsal mahallelerde yürütülen çalışmaları yerinde incelemeye devam ediyor.

Başkan Tokat mahalle ziyaretlerini sürdürüyor

Başkan Yardımcıları Mehmet Çayırlı, Hüseyin Çöllüoğlu, Meclis üyeleri ve Belediye birim müdürleri ile Yaşyer ve Boğaziçi mahallelerinde yürütülen çalışmaları inceleyen Başkan Tokat, mahalle sakinleri ile de bir araya gelerek, yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi aktardı.
Bana güvenenleri mahcup etmem
Yaşyer mahallesinde yapımı yürütülen Pazar yeri ve aynı zamanda düğün alanı olarak da kullanılacak alanı inceleyen Tokat daha sonra mahalle sakinleriyle sohbet etti.
“Bana güvenenleri asla mahcup etmem” diyerek sözlerine başlayan Başkan Tokat; “Yaşyer mahallemizin bize olan sevgisi ve sıcak davranışından son derece memnunum. Birbirimize güvendiğimiz sürece yapılmayacak hiçbir iş yok. Şu anda mahallemize bir kapalı Pazar yeri kazandırıyoruz. Bu alanı aynı zamanda vatandaşlarımız düğün nişan gibi organizasyonlarında da kullanacak.Ayrıca mahalle içi yollarımızın yapımına da önümüzdeki günlerde başlıyoruz. Muhtarımız sık sık bizi ziyaret edip mahallesinde yapılması gerekenleri aktarıyor. Bizler de bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sizler bize güvendiğiniz sürece bu güveni boşa çıkartmam” dedi.
Başkan Tokat’ın ardından söz alan Yaşyer muhtarı Celil Kıran; “Şahsım ve mahalle halkım adına, yapılan çalışmalar için Başkanımıza teşekkür ediyorum. Önümüzdeki günlerde mahallemizde diğer çalışmalar da başlayacak “dedi.
Boğaziçi Mahallesi yaz sezonuna hazırlanıyor
Yaşyer mahallesinin ardından Boğaziçi’ne gelen Başkan Tokat ve ekibi burada da bir takım incelemelerde bulundu. Boğaziçi muhtarı Ferhat Karakoyun ile bölgeyi gezerek yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi aktaran başkan Tokat; “Boğaziçi mahallemiz bizim için çok önemli. Yaz aylarında yerli ve yabancı bir çok turisttin uğrak yeri. Bizler de mahallemizi yaz sezonuna hazırlamak için çalışmalarımıza ağırlık veriyoruz” dedi.
Mevcut sahil yolunda iyileştirme çalışmaları yapılacağını belirten başkan Tokat; “Tatil sitelerinin kamuya terk ettikleri yeşil alanları düzenleyerek park ve mesire alanları oluşturacağız. Mevcut plajları düzenleyip, uygun yerlere de yeni halk plajları yapmayı planlıyoruz. Ayrıca Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz de Boğaziçi mahallemizde kapsamlı ot biçme, budama ve peyzaj çalışması yürütecek. En kısa sürede Boğaziçi mahallemizi sezona hazırlayacağız” dedi
Başkan Tokat ve ekibi inceleme gezisi ardından bölgeden ayrıldı.
 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık