Başkan Tokat Radyo Gözlem’e konuk oldu

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat bugün Radyo Gözlem’e konuk olarak kent gündemi ve pandemi dönemiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Başkan Tokat Radyo Gözlem’e konuk oldu

Gizem Kapusuz’un moderatörlüğünde gerçekleştirilen Radyo Gözlem Haber Programı’na konuk olan Başkan Tokat, pandemi döneminde yapılan çalışmalarla ilgili konuştu. Pandemi döneminde Belediyelerin ekonomik anlamda zorlandığını ifade eden Başkan Tokat, amasız fakatsız yurttaşlara hizmet noktasında çalışmaların yürütüldüğünü aktardı.

“Tam Kapanma Döneminde Hem Üreticinin Hem de Yurttaşlarımızın Yanında Olduk”

17 gün boyunca sürecek olan tam kapanma sürecinde üreticilerin mağdur olduğuna yönelik soruya cevap veren Başkan Tokat, “Bizler yaptığımız çalışmalarla birlikte hem üreticimizin hem de yurttaşlarımızın yanında olduk. Şuanda devam ettirdiğimiz bir projemiz var. Üreticimizin tarlasında kalan taze sebze ve meyveleri Belediye olarak alıyor ve ihtiyaç sahibi yurttaşlarımıza dağıtıyoruz. Bu konuda özellikle başka illerden ürün gelmemesi adına bölgemizde yetişen ürünlerin alımı noktasında da hassasiyet gösteriyoruz.” dedi.

“Doğalgaz Çok Önemli”

Kentte doğalgaz ile ilgili önemli bir sinerji oluştuğunun altını çizen Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat, “Kentte hava kirliliğinin sonlanması ve doğalgazın gelmesi noktasında önemli bir işbirliği oluştu. Başta iktidar partisi milletvekillerimiz olmak üzere tüm siyasilerin, tüm STK’ların, tüm yurttaşların bu anlamda katkı koyduğu önemli bir süreci geride bıraktık. Bundan sonraki süreçte de Milas Belediyesi olarak Meclis kararı alarak sorumluluklarımızı yerine getireceğiz.” dedi. Milas’taki vaka sayıları ve ülke gündeminde geniş yer bulan konularla ilgili de konuşan Başkan Tokat, programa davet eden başta programın sunucusu Gizem Kapusuz olmak üzere tüm Radyo Gözlem çalışanlarına teşekkür etti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık