Başkan Tokat semt pazarlarında incelemelerde bulundu

​​​​​​​Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat, 17 günlük tam kapanma sürecinde Bakanlık genelgesiyle Cumartesi günleri kurulması kararı alınan semt pazarlarında incelemelerde bulundu. İnceleme esnasında Başkan Tokat’a Başkan yardımcısı Cüneyt İlter’de eşlik etti.Pazar alışverişi de yapan Başkan Tokat, esnaflara hayırlı işler temennisinde bulunarak, bereketli kazançlar diledi.

Başkan Tokat semt pazarlarında incelemelerde bulundu

Vatandaşlara pandemi döneminde kurallara uyulması gerektiğini hatırlatan Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat, maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyulması gerektiğini belirtti.

Sizlerden ricamız herkes evine en yakın olan pazara gitsin

Pazar ziyareti esnasında sosyal medya aracılığıyla açıklamalarda bulunan Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat; “Bugün bildiğiniz üzere Bakanlık genelgesiyle ilçemizdeki tüm pazaryerleri açıldı. Vatandaşlarımız taze sebze meyve ihtiyaçlarını karşılayabilmek için bugün ilçemizde açılmış tüm pazarlardan alışverişlerini yapabilirler. Gerek merkezde gerek beldelerde ve köylerde tüm pazarlarımız bugün kurulmuş durumda. Yalnız sizlerden ricamız herkes evine en yakın olan pazara gitsin”dedi.

Maske mesafe ve hijyen kurallarına harfiyen riayet edelim

Vatandaşlara pandemi döneminde kurallara uyulması gerektiğini hatırlatan Başkan Tokat; “Araca binerek pazara gitmek yasak. Bu konuda gerekli yaptırımlarla karşılaşabilirsiniz. Yaya olarak en yakın pazaryerinden alışverişlerimizi yapalım. Maske mesafe ve hijyen kurallarına harfiyen riayet edelim. Aynı zamanda bir an önce Pazar alışverişimizi tamamlayıp pazar yerinden ayrılalım. Çünkü özellikle belli saatlerde öğle saatlerinde pazar yerlerinde yoğunluk oluşacaktır. Bu sebeple fazla pazar yerinde kalmadan en kısa süre içerisinde alışverişimizi yapıp, pazar yerlerini boşaltalım. Biz Kaymakam Bey’le günün değişik saatlerinde değişik pazarlarımızda denetimler yaparak, kurallara uygun bir şekilde bu günün geçmesini sağlayacağız. Hassasiyetiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Bu zor günleri hep beraber dayanaşarak, birbirimize yardımcı olarak aşacağız. Hepinize sağlıklı huzurlu bereketli günler diliyorum. dedi.

Editör: Şahin ŞAHİN
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık