Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

BAŞKAN TOKAT ZABITA HAFASI’NI KUTLADI..

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat Zabıta haftası nedeniyle Milas Belediyesi Zabıta Müdürlüğünde görev yapan Zabıta personeli ile bir araya geldi. Belediye Başkan yardımcıları Mehmet Çayırlı ve Hüseyin Çöllüoğlu ile beraber Zabıta personelini ziyaret eden Başkan Tokat,  personele börek ikramında bulundu.

BAŞKAN TOKAT ZABITA HAFASI’NI KUTLADI..
  • 05 September 2019, Thursday 10:16

“7 gün 24 saat çalışan Zabıta Teşkilatı’nın, vatandaşımızın sağlıklı, huzur ve güven ortamında yaşamasının güvencesi” olduğunu belirten Başkan Tokat şu ifadelere yer verdi ;

“Yaptığınız görev zor ve Belediyenin topluma karşı yüzü olan bir görev.Bu anlamda içinde bir çok unsuru barındıran belediyenin önemli bir birimisiniz.Hata kaza ve olumsuzluk yaşanmadan bu görevinizi yürütmenizi diliyorum.Hem toplumu hem de Belediyeyi doğrudan ilgilendiren bir pencereniz var. Bu anlamda toplum ve belediye tarafından olaylara bakmak gibi bir durumla karşı karşıyasınız.Ufak tefek aksaklık ve eksiklerimiz dışında görevinizi en iyi şekilde yerine getirme gayreti içerisindesiniz. Eskilerden farklı olarak artık köyler ve  beldeler de bize bağlı olduğu için görev alanınız çok geniş. Sürekli değişen gündem ve mevzuat gereği de yoğunluğunuz fazla. Bu sebepten dolayı gayretleriniz için teşekkür ediyorum.Her zaman daha iyisini yapmak ve olumlu bir yapı oluşturmak yükümlülüğü ile karşı karşıyayız.Daha gayretli ve kararlı şekilde, mevzuatın bize verdiği görevleri yerine getirme gayretimizi sürdürmemiz gerekiyor.Bu duygular içerisinde hem işinizde hem de hayatınızda sağlık, huzur ve mutluluk diliyor, Zabıta Haftanızı kutluyorum” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis