Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

BAŞKAN TOKAT’TAN “HALK SÜT” MÜJDESİ

Milas Süt Birliği’nin CHP İlçe Başkanlığı’na gerçekleştirdiği hayırlı olsun ziyaretinde açıklama yapan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Milas halkını sağlıklı çiğ sütle buluşturmak ve üreticilere destek olmak adına Milas Süt Birliği ile proje yapacaklarını duyurdu.

BAŞKAN TOKAT’TAN “HALK SÜT” MÜJDESİ
  • 19 February 2020, Wednesday 17:39

Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Genel Başkan Yardımcısı ve Milas Süt Birliği Başkanı Ali İhsan Gezgin, Milas Süt Birliği Başkan Yardımcısı Nurettin Pinar ve Milas Süt Birliği Genel Müdürü Soner Güney ile birlikte, CHP İlçe Başkanlığı’na hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.
Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Genel Başkan Yardımcısı ve Milas Süt Birliği Başkanı Ali İhsan Gezgin, genel kurulun hayırlı olmasını ve genel kurulda göreve gelen isimlere de çalışmalarında başarılar dileyerek Başkan Göktepe’ye çiçek takdim etti.
CHP İlçe Başkanı İlgin Göktepe, CHP İlçe Başkanlığı ve partililer adına Milas Süt Birliği’ne teşekkür etti.
Başkan Göktepe, genel kurul sürecini tamamladıktan sonra belirledikleri takvim dahilinde çalışmalarını sürdürdüklerini ve bu konuda tarım ve hayvancılığa da ayrı bir önem verdiklerini kaydetti. 
Birliğin faaliyetleri hakkında açıklamalarda bulunarak üreticilerin sesi olmak için girişimlerde bulunduklarını anlatan Başkan Gezgin, Milas Süt Birliği olarak 2020 yılını yatırım yılı olarak geçireceklerini ve bu çerçevede OSB’deki yatırımlarıyla Milaslı üreticilerin sütünden yoğurt ve ayran üretmeyi planladıklarını, ayrıca üretici yararına çalışacak olan bir yem fabrikası projesi için son aşamada olduklarını belirtti. 
Başkan Gezgin, ziyarette bulunan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a da ilçeye ve üreticilere verdiği hizmetlerden ötürü teşekkür etti.
 “SÜT BİRLİĞİ MİLAS’IN YÜZ AKIDIR”
Tarım ve hayvancılıkla ilgili açıklamalarda bulunan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “Türkiye samanı dışarıdan aldığı gibi samanı yiyecek olan ineği de dışarıdan alan bir ülke, bu ekonomimizi tarif etmekle birlikte, üretime ve tarıma bakış açımızı gösteriyor.” diyerek, üreticinin desteklenmesi gerektiğini ve üreticinin bu şartlarda tek başına ayakta kalmasının mümkün olmadığını söyledi.  
Hem üreticiye destek olmak hem de Milas halkını sağlıklı sütle kavuşturmak için Milas Süt Birliği ile çalışma içerisinde olduklarını duyuran Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “Milas Süt Birliği ile geçmişte okuldaki çocuklarımıza süt teminiyle ilgili bir proje yapmıştık. Başarılarıyla Milas’ımızın yüz akı olan, gurur duyduğumuz Birliğimiz, üreticimizin bilinçlenmesi, ürününün değerlenmesi ve piyasa koşullarındaki olumsuz etkiden korunması açısından önemli görevler yerine getiriyor. Birliğimiz ile geçmişte olduğu gibi bugün ve gelecekte de işbirliği içerisinde çalışacağız. Tam da bu noktada, yeni bir sosyal projeyi müjdelemek isterim. Milas Süt Birliği üreticilerinin ürettiği sağlıklı sütleri, Milas Süt Birliği ile gerçekleştireceğimiz Halk Süt Projesi ile ilçemizde belirlenen noktalarda halkımızın hizmetine sunmayı düşünüyoruz.” dedi.
Başkan Gezgin, Başkan Tokat’a Milas Süt Birliği hakkındaki değerlendirmeleri ve Halk SÜT Projesi konusunda işbirliği desteğinden ötürü teşekkür etti.
Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.
 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık