Başkan Tokat’tan personele duygusal veda

​​​​​​​Görevi devretmesine sayılı saatler kalan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Milas Belediyesi’nde görev yapan personelle bir araya gelerek veda etti. Görev süresi içerisinde personeline özel önem verdiğini söyleyen Tokat, mesai arkadaşlarından helallik aldı.

Başkan Tokat’tan personele duygusal veda
  • 30 March 2024, Saturday 16:51

3 dönemdir Milas Belediye Başkanlığı görevini yürüten Muhammet Tokat, Pazar günü gerçekleştirilecek yerel seçimlerde, unvanını Milas halkının iradesiyle seçilecek yeni başkanına devredecek. Resmi olarak görevinin son mesai gününde Milas Belediyesi’nde görev yapan personelle bir araya gelen Başkan Tokat, birimleri tek tek gezerek helallik istedi.

Başkanlığı döneminde belediye çalışanların özlük haklarının iyileştirilmesi, toplu iş sözleşmelerinin personel lehine geliştirilmesi, kadın istihdamı gibi konulara öncelik verdiğini belirten Başkan Tokat, Milas Belediyesi personeline başarılı bir iş hayatı diledi.

Personel, birim sorumluları, amirleri ve müdürleri de Başkan Tokat’a hizmetleri ve yakın ilişkileri dolayısıyla teşekkür etti.

Duygusal konuşmaların yapıldığı veda töreninin ardından, günün anısına hatıra fotoğrafı çektirildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık