Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Başkan Tokat’tan Ramazan Ayı Mesajı

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Ramazan Ayı’nın başlaması nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Tokat’ın mesajı şöyle:

Başkan Tokat’tan Ramazan Ayı Mesajı

“Tüm İslam Alemi tarafından heyecan ve coşkuyla karşılanan Ramazan Ayı;  toplumsal yaşamımızda dayanışma, yardımlaşma duygularının egemen olduğu ve bu yönüyle birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine büyük katkı sağladığı bir aydır.

Ramazan Ayı’nın yaydığı maneviyatın birlik, dayanışma, hoşgörü ve barış ortamına da katkı sağlayacağına inanıyor, Milas Belediyesi olarak halkımızın Ramazan Ayı'nı mutlu ve sağlıklı bir biçimde geçirmesi için çalışmalar yürütüyoruz.

Kent merkezinde ve mahallelerimizde bulunan tüm camilerimizin iç ve dış bakımlarını tamamladık ve dezenfekte çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Kentimizin ibadethanelerinin Ramazan'a hazırlanmasına katkı sunduk. Ülkemizde artan Covid-19 vakaları ve pandemi şartları nedeniyle gelenekselleşen Ramazan Ayı iftar yemeklerimizi yapamıyor olsak da ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardımlarımızı gerçekleştireceğiz.

Bu duygu ve düşünceler ile milletimizin, hemşehrilerimizin ve tüm İslam âleminin Ramazan Ayı’nı kutluyor, tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini diliyorum.”

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis