Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Başkan Tokat’tan yoğun Ankara mesaisi

Milas Belediye Spor Voleybol Takımı’nın play-off müsabakaları için Ankara’ya giden Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat, yoğun bir Ankara mesaisi gerçekleştiriyor.

Başkan Tokat’tan yoğun Ankara mesaisi
  • 15 April 2021, Thursday 14:31

Hafta başından itibaren Ankara’da bulunan Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat, bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunarak, Milas’a yapılacak hizmet ve yatırımlarla ilgili görüşmelerini sürdürüyor. Önceki gün Cumhuriyet Halk Partisi Grup Toplantısı sonrası Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret eden Başkan Tokat, kentin sorunları, Milas’a yapılan ve yapılacak olan çalışmalarla ilgili Kılıçdaroğlu’na bilgi aktardı. Gerçekleştirilen görüşmenin ardından Milas Belediye Spor’un atkısını Kılıçdaroğlu’na hediye eden Başkan Tokat, Ankara’da oynanacak play-off müsabakalarına da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu davet etti.

“Ortak Payda Milas”

Bu ziyaretin ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde bir takım ziyaretlerde bulunan Başkan Tokat sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “TBMM CHP Grup Toplantımıza katılarak Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu dinledik. Ardından TBMM Meclis Başkanvekilimiz, CHP Grup Başkanvekillerimiz ve Grup İdare Amirimiz ile Milletvekillerimizi ziyaret ettik.” dedi.

CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan, CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin ile de bir araya gelen Başkan Tokat, bölge sorunları hakkında istişarelerde bulundu. Ardından ziyaretlerine Ak Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan ile devam eden Başkan Tokat, sosyal medya hesaplarından yayınladığı mesajda ortak payda Milas vurgusu yaparak, “Milas’ımıza doğalgaz gelme sürecindeki çabalarımız noktasında bizlerden desteğini esirgemeyen Muğla Milletvekilimiz Sayın Yelda Erol Gökcan’ı TBMM’de ziyaret ettik. Sayın Muğla Milletvekilimiz Mehmet Yavuz Demir’i bölgemizde olması nedeniyle ziyaret edemesek de telefonla kendisine teşekkürlerimizi ilettik.” açıklamasında bulundu.

“Yavaş ve Akşener’e Ziyaret” 

Çarşamba günü de ziyaretlerine kaldığı yerden devam eden Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile bir araya geldi. Gerçekleştirilen ziyarette her iki belediyenin gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında görüşmeler gerçekleştirildi. Karşılıklı olarak hediyelerin takdim edilmesinin ardından ziyaret tamamlandı. Bu görüşmenin ardından İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i de ziyaret eden Başkan Tokat, Milas’a ait yöresel ürünleri Akşener’e takdim etti. Ankara mesaisi hakkında konuşan Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat, “İlçemize ve insanlarımıza en iyi şekilde hizmet verebilmek adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kentimiz için önemli projeler noktasında Ankara’da temaslarımızı gerçekleştirdik. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşerek bölgemizde yaptığımız çalışmalarla ilgili bilgi aktardık. Genel Başkanımız çok değerli Milaslı hemşehrilerimize selamlarını ilettiler. Halkın belediyeleri olarak halk için hiç durmadan çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.  

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis