Başkana moral ve destek ziyareti

ÖNDER Haber -

Başkana moral ve destek ziyareti

Milas Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Teşkilatı Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a destek ve moral ziyaretinde bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Suat Özcan beraberinde İlçe Yönetim kurulu üyeleri,Gençlik Kolları ve Kadın Kolları yönetim kurulu üyeleri ile Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı ziyaret ederek yanındayız ve arkandayız dediler.

Ziyaret amaçlarının moral ve destek vermek olduğunu söyleyen Suat Özcan ;

“Yerel yöneticilerimiz yeterli bütçenin verilmemesi ve  çalışma koşullarının olumsuz olması gibi  zor durumlarda  hizmet vermeye çalışıyorlar. Belediye başkanlarımızın bu anlamda  desteğe ihtiyacı olduklarını düşünüyorum. Bu anlamda Muhammet başkanımın da morale ve desteğe ihtiyacı var. Yapılan  bu hizmetler  bir vatandaşımızın teşekkürü ile ya da yapılan bir projeye duyulan memnuniyetle moralle yürütülen işler. Maddi karşılığı değil moral ve destek karşılığı olarak yapılan işler. Biz ilçe yönetimi, gençlik kolları, kadın kolları olarak sembolik  şekilde destek olma, yanında olma, sahip çıkma düşüncesiyle bu ziyareti gerçekleştirdik. Biz Belediye başkanımızın sosyal demokrat ilkeler doğrultusunda insancıl, çevreye saygı gösteren bir anlayışla hizmet ettiğini,  uzunca yıllardan beri yapılamayanları gerçekleştirdiğini, önümüzdeki süreçte de daha çok şeyleri Milas halkının hizmetlerine sunacağını biliyoruz. Bu nedenle de şimdiden ona  içten ve yürekten teşekkür ediyoruz. Görevinin başında  çok güzel işlere imza atacağını düşünerek, kendisine CHP ilçe yönetimi olarak yanında olduğumuzu bir kez daha ifade ediyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Muhammet TOKAT da, ülke gündemine  ve Milas Belediyesi çalışmalarına dair önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Tokat şunları söyledi:

“Bu ziyaretinize teşekkür ediyorum., benim için çok anlamlı.

“Şunu bilmemiz gerekiyor, gerçekten korkmadan, çekinmeden insanlığa, topluma, dünyaya dair bütün iyi niyetli ve samimi düşüncelerimizin ve mücadelemizin her zaman yürümesi için var gücümüzle beraber çalışmak zorundayız.

“Hiçbir zaman insani değerlerimizden, bizi biz yapan değerlerimizden vazgeçmeden, hesap adamı olmadan, toplum ve gelecek için neler yapmamız gerekiyor ise  tüm çalışmalarımızı hep beraber kucaklaşma, mücadele  ve dayanışma içerisinde sürdürmemiz lazım..Cumhuriyet Halk Partililer olarak bize bizden başka sahip çıkacak yok. Bunu bilerek ve hissederek davranmamız lazım. Bu açıdan örgütümüzün bütün tabanını temsil eden siz temsilciler ve seçilmişlerin bir bütünlük halinde bize  bu ziyareti yapmış olmanız bizim için çok anlamlı. Bizler de bazen sığınacak bir kucağa, bir yuvaya ihtiyaç duyuyoruz. Bu yuva ve kucak da her zaman söylediğimiz gibi Cumhuriyet Halk Partisi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Herkes İçin Var

“Ülkemiz ciddi şekilde savaş içerisinde; savaş sadece Güneydoğu’da, Suriye de değil, savaş her yerde. Şu anda topluma karşı bir savaş var. Bir algı savaşı içerisindeyiz. Genel Başkanımızın  kendi deyimleri  vesilesi  ile uğradığı haksızlığı hatırlayın. Çocukların istismarına ses çıkarmayanlar, bir deyim için  linç kampanyası yapıyorlar. Türkiye’de bu kadar olumsuzluk varken bunlarla uğraşmak hoş değil. Bu günkü gazeteleri okuyoruz. Yunanlılar tekrar adalarımıza çıktılar  ama biz onları görmüyor, Suriye ile uğraşıyoruz. Biz nereye gidiyoruz diye toplum olarak sorgulamamız lazım. Bunu bugün sorgulamazsak ilerde  sorgulanacak hiç bir şeyimiz kalmayacak. Ben bu açıdan Cumhuriyet Halk Partisi’nin daha umutlu bakmamızı sağlayan bir birikiminin olduğunu hissettiğimizden bu partide olmaktan her zaman onur ve gurur duyuyorum. Bizler sadece Cumhuriyet Halk Partisi’nin üye ve tabanı için değil, herkes için varız. Buradan aldığımız ilham ve terbiye ile hayatta ne kadar zor durumda,  ne kadar baskı altında olursak olalım,  hiçbir zaman bir karıncayı bile incitmedik. Bize güveninizin sarsılması için kim ne söylerse söylesin aklınızın uçunda hiç şüphe olmasın. Başınızı öne eğecek  bir durumda  bırakmama adına gerekli fedakarlıkta bulunuruz. Biz yılmamak zorundayız,  mücadeleye hep beraber devam etmek zorundayız. Anlayışımız şudur ki her zaman halka hesap vermeliyiz.

 

Milas Belediyesi 2014-2015 yıllı faaliyetleri ile halkın karşısına çıkıyor.

“Çarşamba günü saat 14:00’de  gecen yıllarda secimler nedimeyle yapamadığımız bilgilendirme toplantısı yapacağız. Bütün örgütümüzü bütün tabanımızı ve tüm halkımızı  orada görmek istiyoruz.

“Yaptıklarımızı, yapamadıklarımızı alacak ve borcumuzu herkese açıklayacağız. Bizler insanları yanıltma kaygısı içerisinde değiliz, böyle bir kaygımız yok. Ama birilerinin gerçekleri çarpıtmasına da izin vermeyiz. Büyükşehir yasası ilçe belediyeleri açısından negatif bir durum oluşturdu. Alt yapı Üst yapı ve harcama kapasitesinin boyutlarını vatandaşımızla paylaşıyoruz. 132 mahallemizin hizmet taleplerini paylaşıyoruz. Gelirlerimizdeki düşmeyi herkesle paylaşıyoruz. İller Bankası  payımız 55 bin kişiye hizmet ederken 1.8 milyon idi,  şu an 134 bin nüfus  için 2.1 milyon geliyor. 13 mahalle iken 132 mahalleye çıktık. Biz bu rakamları saklamıyoruz. Vatandaşlarımızla yaptıklarımız yapamadıklarımız, alacak ve borcumuz anlamında her şeyimizi paylaşıyoruz. Bu toplumun hizmet ihtiyaçlarını bilerek planlamalarımızdan ve cesaretimizden bir şey kaybetmeden radikalce çareleri de uygulayabiliyoruz. Ben sizlere  hep aynı sözü verdim ve yine tekrarlıyorum 132 tane mahallenin tamamına yakını en azından 120 tanesi  2019 yılında sandık başına gittiğinde memnun ve bizleri yüceltir bir duygu içerisinde olacak. Bunun  için elim kolum bağlı demeden  ne yapmam gerekiyorsa, hangi önlemleri almam gerekiyorsa bunları  uygulamaya kararlıyım. Bunları yaparken kendi ailemizden kendi tabanımızdan sahiplenmeyi istiyoruz. 132 mahallemizin alt yapısından üst yapısına, kamu kurumlarının bakımından tamirine kadar her işini Milas Belediyesi olarak biz yapıyoruz, ve de bunları severek yapıyoruz. Geçiş sürecinde olmamıza rağmen hiçbir bahane üretmeden  her mahallemize en iyi hizmeti götürdük,  bundan sonra da götürmeye devam edeceğiz. Doğru yaptığımızdan ve doğru yoldan gittiğimizden hiçbir zaman şüpheniz olmasın. Ben örgütümüzün bu kucaklaşması  ve bu uyumundan son derece mutluyum. Bu düşünce içerisinde  sizleri burada görmekten ve desteğinizden mutluyum. Ziyaretiniz için teşekkür ediyorum”.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık