ÖNDER, 1 yaşına daha girdi!

ÖNDER Haber -

ÖNDER, 1 yaşına daha girdi!

11 Nisan 1972 tarihinde yayın yaşamına başlayan Gazetemiz, dün 44’üncü yaşını doldurup 45’ine girdi ...

Gazetemizin; başarılarla dolu tarihinde ve sevgiyle, onurla, gururla bugünlere gelmesinde emeği, katkısı, desteği olan hekrese teşekkürlerimizi sunuyor, ÖNDER Ailesi’nin aramızdan ayrılmış olan üyelerini saygılarla, sevgilerle anıyor, sevgili büyüklerimize sağlıklı ve uzun ömürler diliyor, siz sevgili okurlarımızı sevgiyle, saygıyla selamlıyoruz ...

 

Kutlama

Basın İlan Kurumu Muğla Şube Müdürlüğü’nden, yaşgünümüz dolayısıyla gazetemize iletilen, Şube Müdürü M. Ali Köseoğlu imzalı kutlama açıklaması şöyle:

 

“Sayın, A. Çoşkun EFENDİOĞLU / İmtiyaz Sahibi;

Her alanda büyüyen ve kendisine hedefler belirleyen ülkemizin gelişimine direkt olarak katkıda bulunabilecek sektörler arasında basın kuruluşları şüphesiz en önde yer alırlar. Halkımızın haber alma hakkının güvencesi olmalarının yanısıra, toplumsal beklentilerin seslendirilmesinde ve yönlendirilmesinde de basının belirleyici yönü inkâr edilemez. Yerel basın da, bulunduğu bölgenin hem sesi, hem kulağı, hem de en önemli temsilcileri arasında yer alır.

Daha güçlü bir Türkiye’nin imar edilmesinde, maddi ve manevi dinamiklerimizin en önemli nüvesi olan yerel unsurların gelişimi de büyük önem taşımaktadır.

Kurulduğu 1972 yılından itibaren, Önder Gazetesi olarak bulunduğunuz coğrafyaya kattığınız değerden dolayı sizleri ve Önder Gazetesi yazı işleri ailesini kutluyor; çalışmalarınızda başarılar temenni ediyorum.”

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık