Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Hemşehrimiz Nazmi Yükselen’e saygıyla ...

ÖNDER Haber -

Hemşehrimiz Nazmi Yükselen’e saygıyla ...

Milas Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu’nun, Milaslı Devlet Sanatçısı Nazmi Yükselen anısına düzenlenen anma konseri bu akşam yapılacak.

Belediye Toplantı ve Düğün Salonundaki konser saat 20:30’da başlayacak.

Geçtiğimiz yıl 16 Mart’ta yaşamını yitiren Usta Sanatçı, Hemşehrimiz Nazmi Yükselen, aramızdan ayrılışının birinci yılında türkülerle anılacak.

Şef Ahmet Algur yönetimindeki Milas Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu tarafından hazırlanan programda, usta sanatçının seslendirdiği ve bestelediği türküler seslendirilecek.

 “Anma gecemize, tüm Milaslı

hemşehrilerimi

davet ediyorum”

Etkinlikle ilgili bir açıklama yapan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat;

“Milas Belediyesi Türk Hal Müziği Korosu olarak, Nazmi Yükselen adına vefatının 1. yılında anma gecesi düzenlemek istedik. Bizler, annelerimizden ve babalarımızdan Nazmi Yükselen’in şarkılarını dinleyerek büyüdük. Belki de gençliğimiz bu şekilde yön buldu.

Milas’ın tanıtımıyla ilgili, bugüne kadar en büyük katkıyı yapan isimlerden birisidir Sayın Yükselen. Ben, kendisiyle aynı havayı solumaktan, aynı suyu içmekten ve aynı ilçede yaşamaktan dolayı büyük bir onur ve gurur duydum. Bu gecede Nazmi Yükselen’i anıp eşsiz yorumuyla seslendirdiği türküleri dinleyeceğiz. Düzenlenen anma gecemize, tüm Milaslı hemşehrilerimi davet ediyorum” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis