Beçin’de ‘Mahalle Temsilcisi’ni üye bazlı seçimle belirlediler

Adem KANKAYNAR -

Beçin’de ‘Mahalle Temsilcisi’ni üye bazlı seçimle belirlediler

AK Parti Milas İlçe Teşkilatınca, Mahalle Temsilcilerinin belirlenmesi amacıyla, teşkilat tarihinde ilk kez gerçekleştirilen bir uygulamayla üye bazlı seçime gidildi.

Parti tüzüğüne göre zorunluluk bulunmamasına rağmen, yüzlerce partili sabahın erken saatlerinden itibaren, temsilcilerini seçmek için oy kullandı.

Mahalledeki okul binasında Milas Kaymakamlığı’ndan izin alınarak gerçekleştirilen seçimde Dursun Dalar’la Yasin Öksüz yarıştı. Saat 17’de biten seçimde kullanılan oyların 273’ünü Dalar, 79’unu da Öksüz aldı.

AK Parti Milas İlçe Başkanı Fahri Acar, Dalar ve Öksüz’ü kutlayıp Beçinli parti üyelerine teşekkür eden Acar, “2019 yılında yapılacak yerel seçimlerde Milas Belediyesini kazanmak için hazırlıklarımızı yapıyoruz. Milasımızın güzide mahallesi Beçin’de partililerimiz, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın davasına sahip çıkarak iradelerini ortaya koydular. Her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Teşkilat Başkanı Emin Çelik de, yaptığı konuşmada, “Bu seçime gerçekten çok iyi hazırlanmışsınız. Kazananın sadece partimiz olduğu, kaybedenin olmadığı bir seçim oldu. Bunlar sadece araçtır, amaç değildir. Sizler bunları bize yaşattınız. Bundan sonra Beçin, Milas’ın en önemli mahallelerinden biri olacak. Biz, belediyeyi böyle güçlü teşkilatlarla alacağız” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık