Yeni Milasspor’da Mutlu Son

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Yeni Milasspor’da Mutlu Son

2017-2018 Sezonu Muğla Süper Amatör Küme Ligi Şampiyonu yine Yeni  Milasspor oldu. Sezonun son ligi maçında taraftarlarının önünde düşme hattındaki Seydikemer Belediyespor ile Milas Stadyumunda karşılaşan geçen senenin lig şampiyonu ilçemiz temsilcisi Yeni Milasspor, Seydikemer Belediyespor’u 3 golle bir alt lige uğurladı. Maçın başından sonuna kadar rakibinden üstün bir futbol oynayan Yeni Milasspor, müsabakanın bitimi ile birlikte hem galibiyeti hem de şampiyonluğun sevincini taraftarları ile paylaştı. Milasspor bu sonuçla, iki yıldır hiç mağlup olmadan ligi birincilikle bitirme başarısını da göstermiş oldu.

 

Sırada BAL Ligi Maçı Var

22 Nisan Pazar günü Muğla Stadyumunda oynanacak olan BAL Ligine yükselme Play Off karşılaşmasında Ortaca Belediyespor ile karşılaşacak olan ilçemizin şampiyon takımı Yeni Milasspor, lige ara vermeden tüm çalışmalarını Ortaca maçı için yapmaya başlıyor.

Milaslı tüm futbolseverin özlemle beklediği BAL Liginde oynama şansını bu kez yakalamak isteyen, 2 sezondur namağlup lig şampiyonu olan ilçemiz temsilcisi Yeni Milasspor’un Şampiyonluğunu Gazetemiz olarak kutluyoruz BAL Ligi Maçında başarılar diliyoruz.

 

Süper Amatör Küme Ligi Maç Sonuçları

Yeni Milasspor:3 Seydikemer Belediyespor:0

Ortakent Yahşispor:6 Dalyanspor:2

Dalamanspor:1 Göcek Belediyespor:1

Köyceğiz Belediyespor:0 Turgutreisspor:3 Hükmen

Marmarisspor:0 Karaovaspro:3 Hükmen

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık