Kupa ve madalyalarını aldılar

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Kupa ve madalyalarını aldılar

Milas Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Milas Okulları arası Bahar Spor Turnuvası, oynanan futbol ve voleybol müsabakaları ile tamamlandı.

28 Mart Çarşamba günü Mehmet Akif Ersoy Meslski ve Teknik Anadolu Lisesi Halı Sahasında yapılan final karşılaşmalarından sonra ilk üç dereceye giren takımlar kupalarını, sporcuları ise madalyalarını aldılar.

Milas Kaymakamı Eren Arslan, Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, Milas Ticaret Odası Başkanı Reşit Özer, Milas Cumhuriyet Başsavcısı Bilal Gümüş, Milas Emniyet Müdürü Turgay Ava, İlçe Tarım Müdürü Eşref Arslan, Milas Gençlik Merkezi Müdürü Aşkın Binbir, İzmir Milaslılar Derneği Başkanı Baki Öner ve AKP Milas İlçe Başkanı Fahri Acar tarafından kupa ve madalyaların verilmesi sonrasında tüm katılımcı takımlar günün anısı olarak bir fotoğraf karesinde bir araya geldiler.

Turnuvanın futbol final karşılaşmalarını çok sayıda öğrenci ve sporcuların aileleri de izleyerek turnuvaya destek oldular.

Voleybol Turnuvası Şampiyonları ödüllendirildi

Milas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Bahar Turnuvası Voleybol Müsabakalarının Final karşılaşmaları 29 Mart Perşembe günü Milas Kapalı Spor Salonunda oynandı.

Yıldız Kızlar Voleybol Final maçında, rakibi Güllük Ortaokulu Yıldız Kızlar Voleybol Takımını 3 - 1 yenen Sakarya Ortaokulu Yıldız Kızlar Voleybol Takımı Milas Şampiyonu oldu.

Şampiyonluk maçı sonrasında yapılan ödül töreni ile kupa ve madalyalarına kavuşan başarılı takımlar ve sporcuları, günün anısına bir toplu fotoğraf da çektirdiler.

Başarılı takımlara ve voleybolculara ödülleri Milas Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, Milas Gençlik Merkezi Müdürü Aşkın Binbir, Milas Gençlik ve Spor Müdür Vekili Durmuş Tayfun Uslu, AKP Milas İlçe Başkanı Fahri Acar ve okul müdürleri tarafından verildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık