Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Belediye Meclis Üyeleri Yemekte Bir Araya Geldi

Milas Belediye Meclis üyeleri 2022 yılının son meclis toplantısının tamamlanmasının ardından aileleriyle birlikte akşam yemeğinde bir araya geldi.

Belediye Meclis Üyeleri Yemekte Bir Araya Geldi
  • 09 December 2022, Friday 9:45

Samimi bir ortamda mecliste grubu bulunan 4 partinin meclis üyelerinin katıldığı yemekte ‘ortak payda Milas’ vurgusu yapılarak içinde bulunduğumuz yılın değerlendirmesinin yapılmasının ardından önümüzdeki süreç hakkında dilek ve temennilerde bulunuldu.

MİLAS HALKINA POZİTİF BİR ENERJİ VERDİĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORUM…

Yemekte bir konuşma gerçekleştiren Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat; “Öncelikle katıldığınız bizlerle beraber burada olduğunuz için çok teşekkür ediyorum. Yılın son meclis toplantısını yaptıktan sonra ailelerimizle birlikte aynı ortamı paylaşalım diye bir araya geldik. Geçirdiğimiz dönem içerisinde ilçemiz açısından alınması gereken kararlar noktasında hem meclis üyelerimiz olarak hem de komisyonda görev alan arkadaşlarımızın iyi niyetli yapıcı yaklaşımları sebebiyle doğru kararlar aldığımıza inanıyorum. Bu anlamda özellikle stratejik konularda 4 parti grubunun ittifak içerisinde olumlu ya da olumsuz tavırları geliştirebilmesi çok önemli bizim için. Milas Belediye Meclisi olarak , Milas halkına bence şu sıkıntılı günlerde pozitif bir enerji verdiğimizi düşünüyorum.

OY BİRLİĞİ İLE KARAR GEÇMESİ NOKTASINDA ÖNEMLİ BİR HASSASİYETİM VAR…

Yüzde 95 oranında oy birliği ile karar geçmesi muhalefetteki arkadaşlarımızın önerileri de dikkate alınarak, bir sonuca ve değerlendirmeye varılma gayreti çok önemlidir. Oy birliği ile karar geçmesi noktasında önemli bir hassasiyetim var. İttifakla karar alınmasındaki desteklerinden dolayı başta grup sözcülerimiz olmak üzere tüm meclis üyelerimizi Milas halkı adına tebrik ediyorum. Önümüzdeki süreçte de beklentim ve arzum Milas’ın menfaatleri doğrultusunda tüm arkadaşlarımızda yine yapıcı ve ilçenin gelişimi açısından yararlı olabileceğini düşündüğümüz noktalarda ittifak oluşturarak bir sonuca varma arzumdur. Bu duygu ve düşüncelerle 2023 yılının ilçemiz ülkemiz ve insanlık için sağlık huzur ve mutluluk getirdiği, insanların rahat ve kaygısız yaşadığı bir süreç olmasını diliyorum” dedi.

Başkan Tokat’ın konuşmasını tamamlamasının ardından mecliste grubu bulunan tüm parti sözcüleri söz alarak iyi dilek ve düşüncelerini katılımcılarla paylaştı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis