Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

​​​​​​​“BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

​​​​​​​Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat, Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen yemeğe katıldı. Yemekte Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı personelin önemine değinen Başkan Tokat, “Bu kentin her türlü imajı, bu kentin her türlü görüntüsü, içindeki yaşayan insanların sağlığı ve sıhhati sizlerden soruluyor.” dedi.

​​​​​​​“BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

Yemek organizasyonunda Başkan Tokat’a, CHP Milas İlçe Başkanı İlgin Göktepe, CHP Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan, Milas Belediye Başkan Yardımcıları Gülşen Gökçe ve Cüneyt İlter eşlik etti.

Yemek organizasyonunda Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı personele yönelik bir konuşma gerçekleştiren Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat, “Belediyemiz bünyesinde riskli iş grubunda çalışan personellerimizdensiniz. Her toplantıda ifade ettiğim gibi hele hele yeni göreve başlarken hepinize özellikle tekrar ederek hatırlattığım gibi her an kazaya imkan veren ve riskin çok fazla olduğu bir iş grubunda çalışıyorsunuz. Bu anlamda diğer birimlerden çalışan arkadaşlardan daha fazla dikkatli olmanız, daha fazla kendinize dikkat etmeniz gerekiyor” dedi.

“Hepimiz Aileyiz”

Belediye çatısı altında herkesin bir aile olduğuna dikkat çeken Başkan Tokat, olası yaralanmalara ve iş kazalarına dair dikkatli olunması gerektiğini vurguladı. Yeni araçların gelmesiyle birlikte kapasitenin artacağını ve bu doğrultuda yeni personellerimizle birlikte hizmet kalitesinin de önemli ölçüde yukarı çıkacağına dikkat çeken Tokat, “Sizlerin maddi ve manevi refahı bizim için önemli. Bu duygularla bu yemeği düzenleyen, emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum. Sizlerle beraber olmamızı yine bu aile görüntüsünü beraber vermemizi sağladılar. Size de iştirak edip katıldığınız için teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis