BOĞAZİÇİ PAZARI HİZMETE BAŞLADI...

52 üretici ve  esnafla hizmet vermesi planlanan Boğaziçi mahallesi Semt Pazarı hizmet vermeye başladı.

BOĞAZİÇİ PAZARI HİZMETE BAŞLADI...

Semt pazarının ilk gününde Gıda Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Sezgin,Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı,Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Celal Devrim ve Boğaziçi mahalle muhtarı Ferhat Karakoyun ile beraber esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, pazarın hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Pazarda ilk gün itibariyle yoğunluk yaşanmazken, mahalle sakinleri semt pazarına kavuşmanın sevincini yaşadı. Vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine Milas Belediyesi tarafından inşa edilen ve perşembe günleri semt pazarı olarak kullanılacak olan yerin açılması mahalleliyi sevindirdi.

Alışveriş yapan vatandaşlar, "Artık pazar alışverişimizi görmek için uzun mesafelere gitmek zorunda kalmayacağız" diyerek memnuniyetleri dile getirirken; satış yapan esnaf da yeni bir pazara kavuştukları için mutlu olduklarını söylediler.

Cumhuriyet mahallesinin ardından Boğaziçi mahallesi Pazaryeri'nin hizmete girmesiyle, halka verdiği sözü tutabilmenin mutluluğunu yaşadığını belirten Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, semt pazarının hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık