Briç takımımız Türkiye 9.’su oldu..

Bir süredir Türkiye Kulüpler Şampiyonası’nda mücadele eden Milas Belediyespor Briç Kulübü takımı, Türkiye 9.’su oldu.

Briç takımımız Türkiye 9.’su oldu..
  • 12 August 2022, Friday 15:52

Hem Milas Belediyespor Briç Takımı’nda yer alan, hem de Milas Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi olan Op. Dr. Süleyman Koç, briç şampiyonasındaki son durumla ilgili olarak, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, gelişmeleri duyurdu. Dr. Süleyman Koç, paylaşımında şu bilgilere yer verdi:

“Türkiye kulüpler şampiyonası briç sporunun en önemli turnuvasıdır. Tüm takımlar en güçlü kadroyu kurmaya çalışır. Yaklaşık 150 takımın bölge elemeleriyle başlayan turnuva 80 takım ile Eskişehir'de finalleri oynadı. Milas Belediye Spor batı Akdeniz bölge elemesinde şampiyon olarak Eskişehir geldi. 10 takımlı grubumuzu lider bitirerek son 32 takım arasına kaldık. Son 16 maçında Zonguldak Belediye sporu yenerek son 16 turuna kaldık. Bu turda turnuvanın favori takımlarından, 2 tane Bulgaristan milli oyuncusunu transfer eden, İstanbul Briç merkezi takımına az farkla yenilerek turnuvaya veda ettik. 2014 yılında Van'da elde ettiğimiz Türkiye 9'unculuğu derecemizi tekrarladık. Bizim gibi profesyonel işi başka olup amatör olarak briç sporuyla uğraşan kişiler için bu derece oldukça önemli bir başarı. Gelecek yıl hedef bu başarının üstüne çıkmak olacak.

Milli oyuncularımız Nevzat Aydoğdu ve Fikret Aydoğdu'ya, Ömer Erdoğan- Erol Turan çiftine, sevgili ortağım Zeki Aracı 'ya, turnuva için gerekli tüm işler için koşturan Ümit Demirbacak arkadaşıma, briç sporunu her zaman destekleyen Belediye ve kulüp başkanımız Muhammet Tokat 'a takım kaptanı olarak çok teşekkür ederim.”

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık