Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Çayırlı’dan ittifak açıklaması…

İYİ Parti eski İlçe Başkanı ve CHP ile sürdürülen ittifak görüşmelerinde parti sözcüsü olarak görevlendirilen Mehmet Çayırlı, ittifak görüşmelerinde gelinen son noktayı kamuoyu ile paylaştı.

Çayırlı’dan ittifak açıklaması…

Eski İlçe Başkanı Mehmet Çayırlı sosyal medya hesabından bu sabah bir açıklama yaptı. Açıklama şöyle:

“Kamuoyuna... Değerli Milaslı Hemşehrilerim.

Bildiğiniz gibi Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener Hanımefendi ile Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu arasında geçtiğimiz yıl 24 Haziran seçimleri öncesinde başlayan diyalog, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlere de taşınmış, karşılıklı saygı, sevgi ve iyi niyet çerçevesinde ülkemizin birçok ile ve ilçesinde seçim ittifakı sağlanmıştır.

Bu doğrultuda Muğla ve ilçelerinde de her iki partinin yöneticileri tarafından görüşmeler başlatılmış, Muğla Büyükşehir Belediyesi Başkan adaylığı için ittifak sağlanmış, alınan karar doğrultusunda ilçeler ise serbest bırakılmıştır.

Dün, Muğla İl Başkanımız Sayın İncilay Şekerdağ Gezgin Hanımefendi'nin Seydikemer Belediye Başkan adayı Sayın Eşref Şen'in tanıtım programında belirttiği gibi ilçemizde de iki parti arasında sürdürülen ittifak görüşmelerinde, büyük ölçüde anlaşma sağlanmış ancak bazı konularda uzlaşmaya varılamadığı için sonuçlanmamıştır.

İttifak görüşmelerinin ne aşamada olduğu hakkında dün akşam itibari ile İl Başkanımız Sayın İncilay Gezgin Şekerdağ hanımefendiye bilgilendirilmiş ve tüm yetkiyi ilçe başkanlığımıza bıraktığını ifade etmiştir.

Üzerinde görüşmelerin sürdüğü konularda ise her iki parti yöneticileri karşılıklı iyi niyet ve işbirliği anlayışı çerçevesinde olumlu bir sonuç için çaba harcıyor.

Olumlu sonuç alınacağı konusunda hiçbir kuşkumuz yok.

En kısa zamanda her iki parti yöneticileri tarafından ortaklaşa düzenlenecek bir basın toplantısıyla siz değerli hemşehrilerimize ilk ağızdan ve herşeyi en doğru şekilde aktaracağız.

Görüşmelerin olumsuz sonuçlanması halinde yine siz değerli hemşehrilerimize herşey en doğru şekilde anlatılacaktır.

İYİ Parti olarak, partimizin hak ve sorumluluklarını, bize verilen oyların vebalini üzerimizde taşıdığımızı bilmekte olup, her iki sonuca da hazırlıklıyız.

Tüm hemşehrilerimize selam ve saygılarımı sunarım.”

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis