Cem Evi Projesi’nde sona gelindi…

Milas Belediyesi tarafından projelendirilen ve Alevi vatandaşlarımızın uzun yıllardır beklediği Cem Evi Projesi’nde sona yaklaşıldı. Önümüzdeki günlerde Cem Evi’nin yapılacağı araziye tabela ve proje tanıtım panoları dikilecek.

Cem Evi Projesi’nde sona gelindi…

Milas Belediyesi Ek Hizmet Binası’ndaki Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantıya; Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Belediye yetkililerinin yanı sıra; Pir Sultan Abdal Kültür Derneği PSAKD Milas Şube Başkanı Akif Özbilge, Bodrum Alevi Bektaşi Kültür Derneği ve Cem Evi Başkanı Cem Yalçın, Pir Sultan Abdal kültür Dernekleri Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve Ege Bölge sorumlusu Ethem Şahinoğlu, Milas Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Nurol Paskal ve bölgemizdeki bazı Alevi-Bektaşi Kültür Derneği üyeleri katıldı.

Toplantıda, Cem Evi konusunda gelinen son durum bir kez daha masaya yatırılırken, toplantının sonunda önümüzdeki günlerde Cem Evi yapılacak olan araziye tabela ve proje tanıtım panoları dikilmesi kararlaştırıldı.

PSAKD Milas Şube Başkanı Akif Özbilge, toplantının sonunda başta Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat başta olmak üzere projede emeği geçen herkese teşekkür etti.

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık