Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Cemiyetten üyesine vefa örneği

Muğla Gazeteciler Cemiyeti (MGC)’nin geçtiğimiz Mayıs ayında vefat eden Gazeteci Ekrem Orhan’ın isminin Atatürk Stadyumu’ndaki basın tribününe verilmesi ve basın tribününün fiziki şartlarının iyileştirilmesine yönelik başlattığı girişim olumlu sonuçlandı.

Cemiyetten üyesine vefa örneği

Muğla Gazeteciler Cemiyeti, spor branşlarının usta kalemi ve cemiyet üyesi Ekrem Orhan’ın ismini Atatürk Stadyumu’nda ölümsüzleştirirken, aynı zamanda stadyumun basın tribününün fiziki şartlarının iyileştirilmesine de ön ayak oldu.

MGC yönetimince, geçtiğimiz Mayıs ayında talihsiz bir kaza sonucu hayatını kaybeden Ekrem Orhan’ın isminin Atatürk Stadyumu’ndaki basın tribününe verilmesi ve tribünün fiziki şartlarının daha kullanılır hale getirilmesi için Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne resmi bir müracaatta bulunmuştu. Müdürlük tarafından da olumlu karşılanan talep ve girişim, gerekli yazışma ve müzakerelerinbaşlatılmasının ardından hayata geçirildi.

Bu gelişmelerle Gazeteci Ekrem Orhan’ın ismi Atatürk Stadyumu’nun basın tribünündeki yerini alırken, basıntribünü de, Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından basın mensuplarının daha iyi şartlarda görev yapabilmeleri için yeniden düzenlendi.

Yeni yüzüyle sezonun ilk maçına yetiştirilen basın tribününde incelemelerde bulunan Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut, böyle anlamlı bir çalışmaya ön ayak olmaktan gurur duyduklarını ifade etti. Başkan Akbulut, “Ekrem Orhan üyemiz ve meslektaşımız olduğu kadar çok iyi bir dostumuzdu. İlimizin tüm spor branşlarını başarıyla kaleme alanbir Muğlaspor sevdalısıydı. Ani ölümü bizleri derinden üzdü. Ona olan vefamızı ancak, çok sevdiği Muğlaspor’un maçlarını hiç kaçırmadan takip ettiği ve kamuoyuna aktardığı Atatürk Stadyumu’ndaki basın tribününe verilmesiyle yerine getirebileceğimizi düşündük ve konuyu, ilgili kurum olan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne taşıyarak, resmi müracaatımızı yaptık. Talep ve girişimimiz kurum yetkililerince de anlamlı ve olumlu bir şekilde karşılandı. Zaman geçirmeden gerekli çalışmalar başlatıldı ve bugün geldiğimiz noktada girişimimiz hayata geçirildi. Meslektaşımıza olan sevgi ve vefamızı yerine getirmenin haklı gururu içindeyiz. Ekrem Orhan’ın ailesinin yaşadığı acıya bir nebze teselli olabildiysek ne mutlu bizlere. Ekrem Orhan’ı bizler hiç unutmayacağımız gibi, ismi de ilimizde ölümsüzleşmiş oldu. Bu anlamlı girişimi başlatmak Ekrem Orhan’ın da üyesi olduğu Cemiyetimize yakışırdı ve biz de bunu yerine getirdik. Bu girişimimizin hayata geçirilmesinde emeği geçen kurumlarımıza teşekkür eder, Ekrem Orhan büyüğümüze Allah’tan rahmet dilerim” dedi.

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis