Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

CHP ilçe örgütünden iki başarılı kadın siyasetçiye nezaket ziyareti…

CHP Milas İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü nedeniyle Muğla’nın seçilmiş ilk kadın belediye Başkanı Zühra Dönmez ve Muğla ilinin şu anki tek kadın Belediye Başkan Yardımcısı olan Zeynep Çınar’ı ziyaret etti.

CHP ilçe örgütünden iki başarılı kadın siyasetçiye nezaket ziyareti…

5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü dolayısıyla CHP Milas İlçe Başkanı ve bazı yönetim kurulu üyeleri bir dizi ziyarette bulundu. 2009 yılında Cumhuriyet Halk Partisi’nden Bafa Belediye Başkanı olarak seçilerek Muğla’nın ilk kadın Belediye Başkanı olma unvanını kazanan Zühra Dönmez ile 2014 yılında yapılan yerel seçimlerde yine Cumhuriyet Halk Partisi’nden belediye meclis üyesi seçilen ve daha sonra Belediye Başkan Yardımcısı olan Zeynep Çınar’ı ziyaret ederek, onların şahsında tüm kadınların 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü’nü kutladılar.

Gerçekleşen ziyaretlerde Dönmez ve Çınar’a çiçek takdim eden CHP İlçe Başkanı İlgin Göktepe; “Bugün 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü... Türkiye’de kadınlara seçme ve seçilme hakkının verilişinin 84’ncü yıldönümü… 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü, tüm dünyada kadınların daha insanca yaşama isteğini dile getirdikleri bir mücadele ve dayanışma günü olarak kutlanmaktadır.

Bu anlamlı günde özellikle kadınlara yönelik şiddet sorunu başta olmak üzere; çağdaş, demokratik, ileri bir toplum için kadınların güçlendirilmeleri, etkinlik alanlarının genişletilmesi, eğitim, istihdam, sağlık, siyaset, hukuk vb. alanlarda eşit fırsat ve olanaklardan yararlanmalarının sağlanmasının gündeme bir kez daha gelmesi, bu konuda bir farkındalık yaratılması açısından büyük önem taşımaktadır.

CHP Milas ilçe örgütü olarak biz de bu anlamlı günde Muğla’mızın ilk kadın Belediye Başkanı Sayın Zühra Dönmez ile yine ilimizin ilk kadın Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Zeynep Çınar’ı ziyaret ederek onların şahsında tüm kadınların günlerini kutladık. Dileğimiz gelecek yıllarda bugün konuştuğumuz sorunların ortadan kalkmış olduğunu görmek, kadınlara sağlanan tüm yasal hakların sonuna kadar kullanıldığını görmektir” dedi.

Gerçekleşen ziyaret için eski Bafa Belediye Başkanı Zühra Dönmez ve Milas Belediyesi Başkan Yardımcısı Zeynep Çınar da CHP ilçe başkanı ve yöneticilerine teşekkür ettiler.

  

 

 

 

 

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis