CHP Kadın Kolları yöneticilerinden Başkan Tokat’a ziyaret
ÖNDER Haber / Melih KAŞKAR -

CHP Muğla İl ve İlçelerin Kadın Kolları tarafından düzenlenen ‘CHP Kadın Kolları Genişletilmiş Eşgüdüm Toplantısı’ ve eğitim çalışması Milas’ta yapıldı.
Muğla İl ve 13 İlçe Kadın Kolları Başkan ve yöneticilerinin katılımıyla düzenlenen Genişletilmiş Eşgüdüm Toplantısı, 27 Mart Salı günü Milas Belediyesi Prof. Dr. Aşkıdil Akarca Salonunda gerçekleştirildi.
Toplantının ardından Kadın Kolları Başkan ve yöneticileri Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret etti.
Düzenledikleri toplantı ve yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Kadın Kolları yöneticileri Başkan Tokat’a çalışmalarında başarı dilediler.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Tokat, Kadın Kolları yöneticilerine, Milas Belediyesi Kültür yayınlarından oluşan birer çanta hediye etti.
CHP Kadın Kolları yöneticileri Başkan Tokat’a ziyaretlrinin ardından Hekatomnos Anıt Mezarı ve Salı Pazarını ziyaret ederek pazarcı esnafı ve alışveriş yapan yurttaşlarla sohbet ettiler.





