Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

CHP, ‘Milas Bilgi Destek Hattı’ oluşturdu

Cumhuriyet Halk Partisi Milas ilçe örgütü Kadın ve Gençlik Kolları birlikte, “Bilgi Destek Hattı” oluşturdu. Vatandaşların, oluşturulan bilgi destek hattına her türlü sorununu iletebileceği ve yönlendirilecekleri uzmanlardan danışmanlık hizmeti alabileceği açıklandı.

CHP, ‘Milas Bilgi Destek Hattı’ oluşturdu

Haber: Nevzat Çağlar Tüfekçi

Bilgi Destek hattından danışmanlık hizmeti alınabilecek konular şu şekilde belirtildi: Eğitim, Sağlık, Psikolojik Danışmanlık Rehberlik(PDR), İş Sağlığı ve Güvenliği, madde ve alkol bağımlılığı, çevre konuları, hava kirliliği, mimarlık ve peyzaj konuları, iyi tarım faaliyetleri, kooperatifçilik, sosyal medya danışmanlığı, hukuk, veterinerlik hizmetleri, ilkyardım hizmetleri ve eğitimi, yerel yönetim vd.

Cumhuriyet Halk Partisi Milas İlçe Örgütü Kadın ve Gençlik Kolları tarafından yapılan ortak açıklamada projenin amacı hakkında şu bilgiler verildi: “Yeni bir oluşumun heyecanı içindeyiz. Partimizin Devrimcilik, Laiklik, Devletçilik, Milliyetçilik, Cumhuriyetçilik, Halkçılık ilkelerimizin sarsılmaz bütünlüğünden ve Belediye Başkanımız Sayın Muhammet Tokat'tan aldığımız destekle, halkımızın sorunlarının çözümünde rehber olmak, yol göstermek amacıyla ‘Bilgi Destek Hattı'nı kurduk. Bu hattan; eğitimden sağlığa, hukuktan teknik konulara hayatın her alanında karşılaşabileceğiniz sorunların çözümünde size ışık tutacak çok değerli uzmanlarımız ve akademisyenlerimiz mevcut. Aşağıda adını ve numarasını vereceğimiz arkadaşlar, sizleri talep ettiğiniz bilgi doğrultusunda, ilgili uzmanımızla görüşmenizi sağlayacaktır.”

CHP Milas Bilgi Destek Hattına başvurarak bilgi almak isteyenlerin şu isimlere başvurarak sorunlarını iletebilecekler: Hilmican Tunca 0544 494 34 14; Canan Çelenk 0532 793 89 67; Emine Yılmaz 0531 284 33 49; Serap Kurt 0536 558 68 82. Bu numaraların aynı zamanda whatsApp hattı olarak ta kullanılabileceği; CHP Milas ‘Bilgi Destek Hattı’ ile whatsAppüzerinden de iletişim kurulabileceği ifade edildi…

Bilgi Destek Hattının, 'CUMHURİYET HALK PARTİSİ MİLAS BİLGİ DESTEK HATTI' adıyla facebook hesabı bulunmaktadır. Ayrıca uzmanlığı ile bilgi destek hattında yer almak isteyenlerin, ilgili telefonlarla iletişime geçebilecekleri açıklandı.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık