CHP Milas’ta Üye Bazında Eğilim Yoklaması Yapılacak..
CHP Milas İlçe Örgütü’nün bugün yapılan Salı toplantısında konuşmayı, İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya ve Belediye Başkanı Muhammet Tokat Ankara’da Genel Merkezde oldukları için, CHP Milas İlçe Hukuk İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Tolga Ballı yaptı.

Ballı, Genel Merkez tarafından gönderilen, bundan sonraki seçim süreci ile ilgili yazıyı okuyarak bilgilendirme yaparken, Genel Merkez yöneticilerinin Belediye Başkan Aday Adayları ve Meclis Üyesi Aday Adayları için üye bazında eğilim yoklaması yapılmasını kabul ettiklerini, resmi kararın MYK toplantısı sonunda çıkacağını belirtti. İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya’nın, parti üyelerinin bilgilendirilmesi amacıyla gönderdiği bu bilgiyi paylaştıktan sonra, yapılan konuşmalarda, özellikle Meclis üye aday adaylarının çarşaf listeyle belirlenebileceği konuşuldu.
Daha sonra kısa bir konuşma yapan Milas Belediye Başkan Vekili Cüneyt ilter de, özellikle kent içindeki Doğalgaz, Aydem, Telekom, Muski gibi kurumların yaptıkları çalışmalar sonrası, vatandaşların sıkıntı çekmemesi için yolların hızlı bir şekilde tamirinin sürdüğünü belirtti.
Belediye Başkanlığı ve Meclis Üyeliği aday adaylarının da izlediği toplantıda, üye bazlı eğilim yoklaması için sandık konulması kararı, olumlu karşılandı.
Büyükşehir’de ise sandık konulmayacağı ve adayın Genel Merkezce belirleneceği de resmi karar olmasa da, en kuvvetli ihtimal olduğu konuşuldu.





