CHP Yatağan İlçe Örgütü’nden Başkan Tokat’a ziyaret

​​​​​​​Cumhuriyet Halk Partisi Yatağan İlçe Başkanı Mehmet Kemiksiz, CHP Yatağan Kadın Kolları Başkanı Ulviye Kızıldağ, CHP Yatağan İlçe Örgütü Yönetim Kurulu  ve Yatağan Belediyesi CHP Meclis Üyeleri, Salı günü  Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette CHP Milas İlçe Başkanı İlgin Göktepe, CHP Milas İlçe Kadın Kolları Başkanı Berrin Naz, CHP Milas İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hilmi Can Tunca ve ilçe yönetimi de hazır bulundu.

CHP Yatağan İlçe Örgütü’nden Başkan Tokat’a ziyaret
  • 17 September 2020, Thursday 9:23

Gerek basın yolu gerekse sosyal medya üzerinden Milas Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları yakından takip ettiklerini belirten CHP Yatağan İlçe Başkanı Mehmet Kemiksiz, özellikle insan odaklı çalışmalar için Başkan Tokat’a teşekkür etti.

Ziyaret için CHP Yatağan İlçe Örgütü’ne teşekkür eden Başkan Tokat, “Milas Belediyesi, Milas halkının olduğu kadar Yatağanlı vatandaşlarımızın da belediyesidir.” dedi.

Ziyarette Labranda Su Fabrikası’nda gerçekleşen 20 Milyon TL’lik  yenileme çalışmaları hakkında bilgi alan Kemiksiz, Labranda Su markasının Yatağan’da da satılması konusunda çalışma yapacaklarını dile getirdi. Milas ve Yatağan ilçelerinde görülen korona virüs sayısındaki artışın da konuşulduğu ziyarette, tedbirlerin uygulanması konusunda yönetim kademesinde görev alanların topluma örnek olması gerektiği, düğün, nişan gibi toplu organizasyonlara katılım noktasında hassasiyet gösterilmesi dile getirildi.

Ziyaret, çiçek ve hediyelerin takdim edilmesi ve çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık