Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

CHP’de kontenjan adayları belli oldu!

Cumhuriyet Halk Partisi’nin geleneksel Salı toplantısına bir yenisi daha eklendi. Başkan Tokat sürpriz bir şekilde iki kontenjan adayını açıklarken, İlçe Başkanı İlgin Göktepe de üyelere birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.

CHP’de kontenjan adayları belli oldu!

CHP İlçe Örgütü binasında gerçekleşen geleneksel Salı toplantısında bu hafta, 20 Ocak 2019 Pazar günü yapılacak eğilim yoklaması öncesinde Başkan Muhammet Tokat tarafından açıklanan iki kontenjan adayının sürprizi yaşandı.

Hüseyin Çöllüoğlu ve Cemil Zeybek kontenjan adayları…

Milas Belediye Başkanı ve aynı zamanda 31 Mart 2019’da yapılacak seçimde yeniden partisinin adayı olan Muhammet Tokat, sürpriz bir şekilde Hüseyin Çöllüoğlu ve Cemil Zeybek’in kontenjan adayı olduğunu açıkladı. Başkan Tokat 20 Ocak’taki eğilim yoklamasında üyelerin tercihlerinin olduğu gibi listeye yansıyacağını belirterek; “Hepimiz bu noktada üyelerimizin tercihine saygı göstermeliyiz” dedi.

Başkan Tokat’ın ardından kısa bir açıklama yapan CHP Milas İlçe Başkanı İlgin Göktepe ise; “Hep birlikte bu süreci bugüne kadar çok güzel bir şekilde getirdik. Umarım bundan sonra da aynı güzellikle 31 Mart ve sonrasına taşırız. İlçe Örgütü olarak eğilim yoklaması öncesinde bütün aday adayı arkadaşlarımıza karşı aynı mesafede durduk, kimsenin tarafında olmadık. Kararı üyelerimize bıraktık. Son derece demokratik ve bir şölen havasında bu eğilim yoklamasını atlatacak, çıkacak sonucun ardından listeye giren ya da giremeyen herkesle birlikte seçim çalışmalarımızı daha da hızlandırarak yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Geleneksel Salı toplantısında bu hafta da geçtiğimiz haftalarda olduğu gibi yeni katılan üyelere rozetleri takıldı.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis