CHP’de yeni üyelere rozet takıldı

CHP Milas İlçe binası bahçesinde üye kayıt ve rozet takma töreni düzenlendi. Törende partililerle bir araya gelen CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan, Millet İttifakı olarak kesinlikle iktidar olacaklarını belirtti.

CHP’de yeni üyelere rozet takıldı

CHP’ye katılan yeni üyeler için CHP Milas İlçe binası bahçesinde rozet takma töreni düzenlendi. Törende; CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, CHP Milas İlçe Başkanı İlgin Göktepe, İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Canan Çelenk ve üye katılımını organize eden ve üyelerin partiye kazanılmasında en büyük pay sahibi CHP Boğaziçi Mahalle Temsilcisi Ümit Kuş, Boğaziçi köyünde ikamet eden yeni üyeler; Aynur Arslan, Mehmet Eroğlu, Zümriye Muslu, Kazım Muslu, Alihan Çetin, İdris Bodur, Muhammet Fatih Şahin, Halil Nadir Sönmez, Nigar Sönmez, Gürkan Bilici, Sibel Sancaklı’ya CHP rozeti takımı ile çiçek takdiminde bulundular.

Törene katılan çok sayıda Boğaziçi’nde ikamet eden vatandaş ve üyeler daha sonra Milletvekili Suat Özcan ile uzun süreli sohbet ettiler.

Güncel siyasi olayların ele alındığı sohbette, önümüzde ki hafta gerçekleşecek olan CHP olağan kurultayı ve AKP hükümetinin son günlerdeki icraatları tartışıldı.

Bir partilinin CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan’a sorduğu, “Parti üst yönetimine müracaat edecek misiniz” sorusu üzerine; Özcan, kendisinin parti üst kurullarında görev almak için henüz erken olduğunu ve daha tecrübeli isimlerin görev alacaklarını söyledi.

Milletvekili Özcan konuşmasında, Tayyip Erdoğan’ın parti içerisindeki otoritesini kaybetmeye başladığını ve parti içindeki sözlü kavgaların bunun işareti olduğunu vurguladı.

Önümüzdeki 5-6 ay sürecinde CHP’nin erken seçim ısrarını sürdürerek erken seçimi zorlayacağını belirten Milletvekili Özcan, Millet ittifakı olarak kesinlikle iktidar olacaklarını da belirtti.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık