CHP'li eski ilçe başkanları buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi’nde önceki dönemlerde ilçe başkanlığı yapan isimler, bir araya gelerek mevcut siyasi düzen hakkında görüş alışverişinde bulundu.

CHP'li eski ilçe başkanları buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi’nin önceki dönem Milas ilçe başkanları, mevcut başkan Tüze Çetinkaya ve Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ile fikir alışverişinde bulunmak amacıyla bir araya geldi. Eski başkanlar, bir süre anılarını dile getirdikten sonra gündeme ilişkin konuşmalar yaptı.

Toplantının ardından konuşan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “Önceki dönemlerde Milasımızda Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı görevlerinde bulunmuş değerli başkanlarımızla toplantıda bir araya geldik. Oldukça verimli geçen toplantıda ilçemizin sosyal ve siyasi hayatına dair gözlem ve görüşlerin paylaşılmasının ardından, önümüzdeki süreçte yapılacak çalışmalar hakkında istişarelerde bulunduk.” dedi.

Mevcut ilçe başkanı Tüze Çetinkaya ise, “Önceki dönem Cumhuriyet Halk Partisi’nde İlçe Başkanlığı yapan çok değerli başkanlarımız ile toplantıda bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunduk.  Çok verimli geçen toplantıda katkı sunan tüm başkanlarımıza teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık