CHP’Lİ VEKİLDEN ZİYARET...

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekili Suat Özcan, 31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerinden belediye meclisi üyesi seçilen ve başkan yardımcılığı görevlerine getirilen Hüseyin Çöllüoğlu ve Mehmet Çayırlı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

CHP’Lİ VEKİLDEN ZİYARET...

31 Mart yerel seçimleri sonrası Milas Belediye Başkan yardımcılığı görevine getirilen Hüseyin Çöllüoğlu ve Mehmet Çayırlı’yı makamlarında ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekili Suat Özcan, her iki Başkan yardımcısına da görevlerinde başarı diledi.

Milletvekili Özcan, belediye hizmetlerinin ana gayesinin vatandaşı mutlu ve huzurlu bir kentte yaşatmak olduğuna dikkat çekerek; “Sizlerin de bu amaç için elinizden geleni yapacağınızdan, vatandaşın memnuniyetini kazanma adına bütün çabayı göstereceğinizden kuşkum yok. Milas ve bu kentte yaşayan tüm vatandaşlarımız, her türlü hizmetin en iyisine layıklar. Bu uğurda yapacağınız her çalışmada, bize düşen bir görev olduğunda da daima yanınızda olduğumuzu bilmenizi isterim” dedi.

Başkan yardımcılarının makam odalarında gerçekleşen ziyaretlerde Milletvekili Özcan’a Cumhuriyet Halk Partisi Milas İlçe Başkanlığı yöneticileri de eşlik etti.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Çöllüoğlu ve Çayırlı Milletvekili Özcan’a ziyaret için teşekkür etti.

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık