Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

CHP’nin Fethiye Aday Adayı , AKP’nin Fethiye Adayı Oluyor!..  

Cumhuriyet Halk Partisi’nden aylar önce aday adaylığını açıklayan, kapatılan Ölüdeniz Belediyesi’nin eski Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz, CHP-İyi Parti ittifakı sonrası Fethiye’nin İyi Parti’den Behçet Saatçi’nin adaylığına bırakılması üzerine, partisinden istifa etti. Partisinden istifa ettikten sonra AKP’nin Fethiye Belediye Başkan adayı olacağı söylenen Yılmaz, yaptığı açıklamada, “Fethiye’yi seçeneksiz bırakmak istemediğini” söylerken, AKP’ye geçip, AKP’nin Fethiye Belediye Başkan Adayı olacağına hiç değinmedi.

CHP’nin Fethiye Aday Adayı , AKP’nin Fethiye Adayı Oluyor!..  
  • 09 January 2019, Wednesday 11:44

Devlet Su İşleri Sosyal Tesisleri’ndedüzenlediği toplantıda Keramettin Yılmaz, Fethiye Belediye Meclis Üyeleri Hüseyin Nebioğlu, Funda Gürol, Ünsal Erişgen ve Talat Ersoy istifa dilekçesini imzaladılar.

Burada yaptığı konuşmada hep CHP’ye yüklenen ve AKP’den aday olacağını da belirtmeyen Keramettin Yılmaz,  “Fethiye’de oyun kurucu tek kişi değildir, oyunu sizler kurdunuz. Hepinize teşekkür ederim. Şu zamana kadar bana destek olan soysal demokrat arkadaşlarımdan özür dilerim. Biliyorum üzüldüler. Ben Fethiye’yi seçeneksiz bırakmak istemedim. Fethiye, Muğla’ya ve ülkemize her anlamda katma değer katıyor. Bu kimin suçu, büyükşehir belediyesinin…Bu seçim sürecinde CHP kafasını kuma gömdü, el etek öpene belediye başkanlığı dağıtacaklar. CHP Genel Başkanına sesleniyorum; hevesimizi kırdınız, heyecanımızı kırdınız. Bu emek veren arkadaşlarımıza yazık değil mi? Kafasını kuma gömen arkadaşlarımız Türkiye’yi görmüyorlar. Sosyal-demokrat arkadaşlarımızla Fethiye Belediyesi’nde kucaklaşacağız. Tek adam yönetimine karşıyız. Hiç şüpheniz olmasın. İstifa dilekçelerini sizlerin gözü önünde imzalayacağız” dedi.

Sözlerine, mevcut belediye başkanı Behçet Saatçi’ye dönük eleştirilerle devam eden Yılmaz, “Biz herkese saygılıyız. Cumhur İttifakı da burada, Millet İttifakı da burada. 20 yıllık belediye başkanına, el öperek ittifakın adayı olmak istemesi yakışıyor mu? Fethiye’de yapılanlara teşekkür ediyoruz. Ama hangi büyük proje gerçekleşti? Ekonomiye artı değer katacak çalışmalar yapılmadı. Kruvaziyer limanı nerede? Bazı mahallelerde imar sorunları var. Belediyenin halk plajı yok. Düğün salonu yok. Semt pazarlarında esnaflarımız yağmurun rüzgarın altında, halkımıza reva mı? Kimseye kırgın değilim. Fethiye bugün yeni bir değişimin zamanıdır” ifadelerini kullandı.

Böylece, AKP, Milas’tan sonra Fethiye’den de CHP’den ‘transfer’ ettiği isimlerle seçime giriyor olacak..

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis