ÇINAR YEMEK FABRİKASI AÇILDI…

İlçemizde gıda sektöründe hizmet veren Çınar Yemek Fabrikası, yeni binasında, düzenlenen görkemli bir törenle açıldı…

ÇINAR YEMEK FABRİKASI AÇILDI…

Bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Çınar Yemek Fabrikası’nın açılış törenine; Milas Belediye Başkanı ve CHP Milas Belediye Başkan Adayı Muhammet Tokat, Milas Belediyesi Meclis üyeleri, İYİ Parti Milas eski İlçe Başkanı ve Milas Belediye Meclis üyesi adayı Mehmet Çayırlı,  CHP Milas Gençlik Kolları Başkanı Göksel Billur, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde meclis üyesi adayları, Ahmet Çavuş - Hayıtlı Mahalle Muhtarı Ayhan Demirçivi, Cumhuriyet Mahallesi Buhtarı Talat Erol ve Uysal ailesinin yakınları ve vatandaşlar katıldı.

İlçemize bağlı Beçin Mahallesi Kalınağıl Caddesi’nde hizmet vermeye başlayan Çınar Yemek Fabrikası’nın açılışına katılan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat; “Hizmet ettikleri sektörde göstermiş oldukları hassasiyet ve almış oldukları mesafe için Yurdal bey ve Kader hanımı kutluyorum. Biz kendilerini yakından tanıyoruz çünkü Milas Belediyespor Voleybol takımımızın yemeklerini onlardan alıyoruz. Ne kadar titiz olduklarını, ne kadar çalışkan olduklarının ve işlerini ne kadar ciddiye aldıklarının tanığıyız. Şimdi bu gördüğümüz güzel tesis ve alanda işlerini ve hedeflerini daha da büyüterek yeni bir işletmeye kavuştular. Biraz önce tesisi dolaştık ve gerekli itinanın çok güzel gösterilmiş olduğunu hep birlikte gördük.  İşletmenin ve yapının gereği çalışma olanaklarının daha da avantajlı olacaklarını ve alanlarında daha da büyüyeceklerini biliyoruz. İlçemizde bir marka olma yolunda çok önemli bir dönemeci daha dönüyorlar. Ben bu duygularla tekrar bu işletmenin kendilerine uğurlu olmasını ve bol kazanç getirmesini temenni ediyorum. Sizlere de buraya gelip bu açılışı onurlandırdığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Hepimize hayırlı olsun diyorum” dedi.

Çınar Yemek Fabrikası hakkında bilgi veren firma sahibi Yurdal Uysal ise; “400 metre kapalı alan üzerine, Günlük 5 bin kişiye yemek çıkarma kapasitesi olan Fabrikamız, her türlü ekip ve ekipmanı ile bölgenin lider yemek firmasıdır. 30 çalışan personeli ile Milas ve çevresine 10 tane aracımız ile çeşitli kurum ve kuruluşlara yemek hizmeti ve dağıtımı yapmaktayız. Yapılan bütün yemekler gıda mühendisimizin kontrolleri altında yapılmaktadır. Bir marka olma yolunda; temizlik ve kaliteden ödün vermeden, sektörümüzde giderek artan üretimimiz ile hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.

Çınar Yemek Fabrikası’nın açılış kurdelasının kesilmesinin ardından katılımcılara ikramlarda bulunuldu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık