Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

ÇKS Başvuruları sona erdi

Çiftçilerin 2020 üretim yılına ilişkin ÇKS başvuruları geçen yıl Eylül ayında başladı ve geride bıraktığımız Haziran ayı sonunda başvuruların süresi doldu. İlçemizden Doğrudan Gelir Desteği için 7.310 üretici başvuruda bulundu.

ÇKS Başvuruları sona erdi

Üreticilerin, Çiftçi Kayıt Sistemi başvurularını veya kayıt güncellemelerini yapabilmeleri için, istenilen belgelerle birlikte geçen yıl Eylül ayından itibaren başladıkları başvuru işlemleri, Haziran ayı sonunda bitti. Milaslı üreticiler, bağlı bulundukları İlçe Müdürlüklerine şahsen müracaat ederek başvuruda bulunurken, ÇKS başvurusunda bulunmayan çiftçilerin yıl içerisinde; mazot, kimyevi gübre, yem bitkileri, fark ödemesi… vb gibi tarımsal faaliyetlere ilişkin desteklemelerden yararlanmalarının da mümkün olmayacağı belirtildi.

Bağlı bulundukları Ziraat Odası’ndan "Çiftçi Belgesi" alarak 2020 üretim yılında desteklemelerden yararlanmak isteyen 7.310 çiftçi başvuruda bulundu. Milas İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, yapılan bu başvuruları sisteme giriş yapmaya başlayarak bir yandan da başvuruları incelemeye aldı. Başvuru sahipleri 15 Ağustos’a kadar ürün değişikliğinde bulunabilecekler. Önümüzdeki yıl desteklemelerden yararlanacak olan üreticileri tespit ederek sisteme yükleyecekler.

 

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis