Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu değerlendirme ve güvenlik toplantısı yapıldı

* Bisikletçiler, 17 ve 18 Nisan’da  Milas’tan geçecekler..

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu değerlendirme ve güvenlik toplantısı yapıldı
  • 15 April 2021, Thursday 10:02

Muğla’da 16-17-18 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 56. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet turu öncesinde Muğla Valisi Orhan Tavlı başkanlığında toplantı düzenlendi. 

Toplantıya Vali Orhan Tavlı’nın yanı sıra; Vali Yardımcısı M. Suphi Olcay, Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız, Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, Ula Kaymakamı Baha Başçelik, Ortaca Kaymakamı Oktay Erdoğan, Köyceğiz Kaymakamı Erdinç Dolu, Yatağan Kaymakamı Onur Kökçü, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yusuf Kenan Topçu, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman ve ilgili kurumların temsilcileri katıldı.

Toplantıda organizasyon öncesinde yapılan son hazırlıklar görüşüldü ve alınan tedbirler değerlendirildi. Türkiye'nin en prestijli spor organizasyonlarından Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'na 26 ülkeden 176 bisikletçinin katılacağı bildirildi. 

İlimiz 56. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turunun 6-7 ve 8. Etaplarına ev sahipliği yapacak. Bu kapsamında 6. Etap Fethiye-Marmaris, 7. Etap Marmaris-Turgutreis ve 8. Etap Bodrum’dan başlayarak Kuşadası’nda sona erecek. 

185 ülkede yayınlanacak olan organizasyonun Muğla’nın tanıtımı açısından oldukça önemli olduğuna değinen Vali Orhan Tavlı, ilimizin tüm imkânları ile 56. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nun sorunsuz ve başarılı bir şekilde gerçekleştirilmesi için seferber olduğunu söyledi.

56. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu Değerlendirme Toplantısının ardından Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu Güvenlik toplantısı düzenlendi. Toplantıda, alınacak güvenlik önlemleri ve yapılacak çalışmalar kararlaştırıldı.

Editör: Şahin ŞAHİN
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis