+40 Futbol Programı’nda Milas konuşuldu

Masterlar Milli Takım Antrenörlerinden Alpay Özer'in sunuculuğunu yaptığı +40 Futbol Programı’na katılan Milasgücü Masterlar Futbol Takımı Başkanı Mustafa Orcan, programda Milas'ın tarihi, doğası ve kültürüyle büyük bir şehir olduğunu vurgulayarak, Milas'ta sporun her branşında etkinliklerin yoğun bir şekilde yapıldığını söyledi. Milas'ın spor adına çok şanslı bir şehir olduğunu dile getiren başkan Orcan, “kentimizin yöneticileri spora ve sporcuya destek oluyorlar” dedi.

+40 Futbol Programı’nda Milas konuşuldu
  • 15 April 2021, Thursday 10:38

Bengü Türk Kanalında 14 Nisan Çarşamba günü yayınlanan +40 Futbol Programında, program sunucusu Alpay Özer'e Milas'ın sevgilerini ileten Başkan Orcan, pandemi sonrasında Milas'ta da bir Masterlar Turnuvası düzenlemek istediklerini belirtti.

1 Saatlik Spor programında Milasgücü Masterlar Futbol Takımı’nın kuruluşu ve hedefleriyle ilgili bilgiler veren Milasgücü Masterlar Futbol Takımı Başkanı Mustafa Orcan, "Biz Büyük Bir Aileyiz" vurgusunu işleyerek, program sonunda sunucu Alpay Özer'e Milasgücü  Masterlar Futbol Takımı’nın tüm futbolcularca imzalanmış formasıyla maskesini armağan etti. Spor programına davetlerinden dolayı Alpay Özer'e tesekkür eden Milasgücü Masterlar Futbol Takımı Başkanı Mustafa Orcan, “Antalya Masterlar Futbol Turnuvası’na renk katmaya gidiyoruz” diyerek, turnuvaya katılacak tüm takımlara başarılar diledi.

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık