Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Davutoğlu Milas’taydı.. Partisinin Hizmet Binasını Açtı..

​​​​​​​Milas’a gelen Gelecek Partisi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, törenle Gelecek Partisi Milas İlçe Başkanlığı binasını hizmete açtı. Açılışta konuşma yapan Davutoğlu, Gelecek Partisi’nin hızlı bir şekilde örgütlenmeye devam ettiğini belirtti.

Davutoğlu Milas’taydı.. Partisinin Hizmet Binasını Açtı..
  • 25 February 2021, Thursday 10:23

AK Parti’den istifa ederek Gelecek Partisi’ni kuran eski başbakanlardan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, Milas’a gelerek Gelecek Partisi Milas İlçe Başkanlığı hizmet binası açılış törenine katıldı. Gelecek Partisi İlçe Başkanı Murat Sodra ve partililer tarafından karşılanan Davutoğlu, ilçe binasını gezerek, Milas ve çalışmalar hakkında brifing aldı.

Davutoğlu’nu bilgilendiren İlçe Başkanı Sodra, Milas’ın ürünlerinden oluşan bir paketi hediye olarak takdim etti.

Açılış törenine; partililerin yanı sıra, Milas Belediye Başkan Yardımcısı Cüneyt İlter, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Kurdele töreninde konuşan Davutoğlu, “Muğla’dayız, ülkemizin gözbebeğindeyiz. Milas da Muğla’da özel bir yere sahip. Gelecek Partisi olarak bir yılı tamamlamadan büyük kongremizi yaptık. Ülkemizin doğusunda, batısında, kuzeyinde, güneyinde teşkilatlanmaya devam ediyoruz. Şimdi Milas’tayız.  Her yerde Gelecek Partisi’nin çınar yaprağını görünür yapacağız. Parti kuramaz dediler kurduk, örgütlenemez dediler örgütlendik, örgütlenseler de Türk siyasetine damga vuramaz dediler, Türk siyasetine damga vurduk. Güçlendirilmiş parlamenter sistem, ekonomi önerilerimizle damga vurduk. İki hafta önce de temiz siyaset belgesiyle fikirde, misyonda da Türk siyasetine damga vurduğumuzu gösterdik. Çok kısa sürede örgütlendik, örgütlenmeye devam ediyoruz. Bu anlamda ilçe başkanımız Murat beyi de kutluyorum.” dedi.

CUMHURBAŞKANLIĞI HÜKÜMET SİSTEMİN ELEŞTİRDİ

Konuşmasında hükümete eleştirilerde bulunan Davutoğlu, şunları kaydetti: “Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçişten sonra hem siyasal anlamda hem de ekonomik anlamda büyük kayıplar var. Ülkenin her yerinde kutuplaşma, ötekileştirme hakim… Hazine ve Maliye Bakanı sosyal medyadan istifa ediyor. Aradan 3 ay geçiyor biranda kayınpederinin damadı aklına düşüyor. Fethiye’deki kongremizde de bu konuya değineceğiz. Memleketimizin ekonomisi ortada… Son günlerde şehitlerimizin acısıyla yüreklerimiz yandı. Kongrelerde, şehit annemizin hıçkırıklarıyla istismar edilmesi kabul edilebilir bir şey değil. Milletimizin en derin bağları da sarsıldı. Vatanımızın istikbali için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Talanlarla uğraşanlar bilsinler ki halkımızın ahı onların üzerinde…”

Tören, kurdele kesiminden sonra sona erdi. Davutoğlu, açılışın ardından beraberindekilerle birlikte Fethiye’ye geçti.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis