Doktorsuz birim kalmadı

Oktay ÇAYIRLI -

Doktorsuz birim kalmadı

75. Yıl Milas Devlet Hastanesi’nde 1 Radyoloji, 1 Anestezi, 2 Ortopedi, 1 Çocuk Hastalıkları, 1 Kulak Burun Boğaz ve 1 Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon doktoru göreve başladı …

75. Yıl Milas Devlet Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon bölümüne Sedef Akdeniz, Ortopedi bölümüne Nevzat Aydoğdu ve Olcay Akdeniz, Anestezi bölümüne Erol Erdog, Kulak Burun Boğaz bölümüne Serdar Ali Elkıran, Çocuk Hastalıkları bölümüne ise Erdağ Gönül’ün ataması gerçekleştirildi.

Yeni doktorlarla daha iyi hizmet vermeye çalışacaklarını belirten 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Tarık Çubukçuoğlu, “Radyoloji, Anestezi, Kulak Burun Boğaz, Çocuk, Ortopedi, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon bölümlerinde hekim ihtiyacımız vardı. Bu eksikliklerimizi daha önce gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde gerekli makamlara bildirmiştik. Kısa süre önce de doktorlarımızın ataması gerçekleşti. İnsan sağlığının temel öğesi yine alanında iyi yetişmiş insanlardır. Yani, hastanenizin fiziki şartları, ekipmanları ne kadar iyi olursa olsun, doktor konusunda sıkıntı yaşıyorsanız iyi hizmet veremezsiniz. Biz aramıza 7 doktor arkadaşımızı daha kattığımız için hem hastanemiz hem de ilçemiz adına son derece mutluyuz. Şu anda 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi’nin tüm birimlerinde doktor var. Diş ve pratisyen hekimlerimiz dışında uzman hekim sayımız 47 oldu” dedi.

Yeni yapılacak olan hastane ile ilgili de değerlendirmelerde bulunan Başhekim Çubukçuoğlu, “Şu anda bile bir çok ilçeden hastanemize tedavi amacıyla gelen hasta var. Bilindiği gibi ilçemize yeni bir hastane binası daha yapılacak. Yaklaşık iki yıl gibi bir sürede tamamlanması planlanan yeni hastanemizle daha iyi hizmetler verilecek” dedi.

 

Dr. Aydoğdu …

İlçemize atanan doktorlar arasında yer alan Dr. Nevzat Aydoğdu’nun, Burdur Devlet Hastanesi’nde görev yaptığı 2012 – 2016 yılları arasında Türkiye Briç Federasyonu Başkanlığı görevinde bulunduğu da bu vesileyle edindiğimiz bilgiler arasında …

Birçok kez Türkiye Briç Şampiyonluğu elde eden Dr. Aydoğdu’nun, zaten belli bir seviyenin üzerinde başarılı oyuncuların bulunduğu ilçemize, briç alanında da katkıda bulunması bekleniyor.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık