DURMUŞ TAYFUN USLU​​​​​​​ İlçe Gençlik ve Spor Müdürü oldu

Uzun yıllar Milas Gençlik ve Spor Müdürü olarak görev yapan Mustafa Ali Ünlüsoy'un emekli olmasıyla boşalan Milas Gençlik ve Spor Müdürlüğü Makamı, 3 yıllık bir aradan sonra yeniden doldu.

DURMUŞ TAYFUN USLU​​​​​​​ İlçe Gençlik ve Spor Müdürü oldu

2017 yılından beri Milas Gençlik ve Spor Müdürlüğü İlçe Koordinatörü olarak görev yapan ve Müdür Vekilliği görevini de zaman zaman üstlenen Durmuş Tayfun Uslu, 19 Ekim 2020 tarihinde Spor Bakanlığı Talimatıyla resmen Milas Gençlik ve Spor Müdürü olarak atandı.

1971 Milas dogumlu olan Durmuş Tayfun Uslu  gençlik yıllarında Milas Maliyespor’da uzun yıllar voleybol ve futbol oynadı.

Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü mezunu olan Durmuş Tayfun Uslu 1998 yılında Kemerköy Termik Santralinde Güvenlik Şefi olarak çalıştı.

2017 yılında Gençlik ve Spor Müdürlüğü Veri Hazırlama ve Kontrol Işletmecisi olarak görev yapan Uslu daha sonra  Milas Gençlik ve Spor Müdürlüğü Koordinatörluk görevini üstlendi.

Evli ve 2 Çocuk babası olan Milas'ın yeni Gençlik ve Spor Müdürü Durmuş Tayfun Uslu, vekaleten Bodrum Gençlik ve Spor Müdürü olarak da görev yapıyor.

Milas Gençlik ve Spor Müdürü olarak ataması yapılan Durmuş Tayfun Uslu'ya gazetemiz olarak yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık