Ece Zurnacı, Türkiye 3’üncüsü oldu

ÖNDER Haber / Oktay ÇAYIRLI -

Ece Zurnacı, Türkiye 3’üncüsü oldu

Milaslı Judo Sporcusu Ece Zurnacı Türkiye 3’üncüsü oldu.

Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından açılan Judo kurslarına katılan Ece Zurnacı, Kırşehir’de yapılan Okul Sporları Gençler Türkiye şampiyonasında 3. olma başarısını gösterdi. Geçtiğimiz hafta sonunda yapılan turnuvada rakipleriyle başarılı mücadeleler veren Milas Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğrencisi Ece Zurnacı, elde ettiği başarıyla Milas’ın son dönemlerde Judo branşında elde ettiği başarılara bir yenisini daha eklemiş oldu.

Turnuvanın sona ermesinin ardından Milas’a dönen Ece Zurnacı ve çalıştırıcısı Celal Yıldız, Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Ali Ünlüsoy’u ziyaret ettiler.

Milas’ın; kısa bir süre önce yine Judo branşında Milli Takımlar düzeyinde ilk kez bir sporcumuzun milli takım kafilesine dahil edildiğini ve Türkiye’yi uluslararası bir maçta temsil etmenin gururunu yaşadığını hatırlatan Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Ali Ünlüsoy; “Milas’ta her spor branşında olduğu gibi Judo branşında da yükselerek devam eden bir ivme söz konusu. Bu kez Ece Zurnacı isimli sporcumuzun elde ettiği başarıyla göğsümüz kabardı. Ben, öğrencimize ve bugüne kadar kendisini çalıştıran tüm antrenörlerine teşekkür ediyorum” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık