Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Elektrik dağıtım hatları yeraltına alınıyor

ADM Elektrik Dağıtım AŞ.’nin Milas’ta gerçekleştirdiği çalışmalarla, kentin siluetini bozan elektrik direkleri iptal edilerek, elektrik dağıtım hatları yer altına alınıyor. Şimdiye kadar yapılanlarla ilçemizde yüzde 70 seviyelerine ulaşan çalışmanın, ilçenin turistik kırsal mahallelerinde de uygulanması planlanıyor.

Elektrik dağıtım hatları yeraltına alınıyor

ADM Elektrik Dağıtım AŞ. Milas’ta elektrik dağıtım hatlarını yer altına almaya devam ediyor. Son olarak Ahmet Çavuş Hayıtlı Mahallesi Lozan Caddesi’nde çalışmalarını sürdüren ekipler, elektrik dağıtımını sağlayacak olan hattı yeraltına çekti, kısa süre sonra devreye girecek olan çalışmada elektrik direkleri de iptal edilecek.

Milas halkı tarafından takdirle karşılanan çalışmayla birlikte, kentin siluetini bozan elektrik direkleri kullanım dışı olacak.

LAS’IN ELEKTRİK HATTININ YÜZDE 70’İ YERALTINA ALINDI

ADM Elektrik Dağıtım AŞ. Yetkililerinden edinilen bilgiye göre, ilçede yer altına alınan elektrik hattı oranı yüzde 70’e ulaştı. Artarak devam ettirilecek olan çalışmanın ilçenin turistik kırsal mahallelerinde de yapılması planlanıyor.

Çomakdağ, İkiztaş, Bafa, Kapıkırı gibi mahallelerde de elektrik hatlarının yer altına alınacak olması, yörede yaşayan ve bu turistik yöreleri gezerek fotoğraflayan fotoğraf tutkunlarını da şimdiden memnun etti.  

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık