EMFED yöneticilerinden Başkan Tokat’a ziyaret

ÖNDER Haber / Melih KAŞKAR -

EMFED yöneticilerinden Başkan Tokat’a ziyaret

Emlak Müşavirleri Federasyonu (EMFED) Başkanı Rıza Kaymakçı ve Yönetim Kurulu üyeleri Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret etti.

EMFED Başkan Yardımcıları Mehmet Sert, Zülfikar Soyvural, Genel Sekreter Selami Gökçe ve Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Kalay ile beraber Başkan Tokat’ı ziyaret eden Kaymakçı, çalışmaları hakkında bilgi verdi ve Başkan Tokat’ı, Milaslı Emlak Müşavirleri tarafından düzenlenen yemeğe davet etti.

Milas Belediyesi Basın Bürosundan verilen bilgiye göre, EMFED’in, Türkiye’nin bütün emlakçılarını, esnaf-tacir ayrımı yapmadan kucaklayarak tek çatı altında toplamak üzere kurulduğunu belirten Kaymakçı, “Amacımız hizmette kalite, paylaşımda adalet duygusunu yüceltmek, mesleki bilgi ve birikimlerimizi çağdaş bir ortamda paylaşıma açmak, modern değerler doğrultusunda etik çerçeveden sapmadan güçlü bir emlak dünyası oluşturmak üzere yeni açılımlar yapmaktır. Gayrimenkul sektörümüzün Avrupa Birliği standartlarına ulaştırılması için ve yasal zemini oluşturmak üzere çalışmalarımız sürmektedir. Daha kaliteli hizmet verebilmemiz için eğitimin gerekliliğine olan inancımız bizi sık aralıklarla seminerler, paneller düzenlemeye itmektedir” dedi.

Ziyaret için EMFED Başkanı Kaymakçı ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür eden Başkan Tokat, Federasyon olarak çalışmalarında başarılar diledi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık