Milas Belediyespor - BTA arasındaki ‘şampiyonluk maçı’ bugün

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Milas Belediyespor - BTA arasındaki ‘şampiyonluk maçı’ bugün

Milas Gençlikspor Kulübü tarafından bu yıl dokuzuncusu düzenlenen Milas Kurumlar arası Halı Saha Futbol Turnuvasında 15 Ocak Pazartesi günü oynanan yarı final maçlarında rakiplerini yenen BTA ve Milas Belediyespor futbol takımları, Şampiyonluk mücadelesi için son kez sahaya çıkarlarken, rakiplerine yenilen Anadolu Emlak ve Milas Esnafspor, turnuvanın üçüncülük maçında karşı karşıya gelecekler.

Turnuvanın final karşılaşmaları Milas Belediyesi Spor Kompleksi Halı Sahasında oynanacak.

Turnuva Komitesi ve Milas Gençlikspor Kulübü Başkanı Ersin Köksal, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, turnuvaya iştirak eden tüm kurum takımlarını kutlayıp teşekkür etti.

Başkan Köksal, çeyrek final ve yarı final maçlarının son derece heyecanlı ve mücadeleli geçtiğini vurgulayıp bugün oynanacak olan üçüncülük ve şampiyonluk karşılaşmalarında da aynı heyecanın süreceğini söyledi.

Milaslı Futbolseverleri final karşılaşmalarına davet eden Köksal, Şubat ayı başında Milas Mahalleleri arasında ikincisini yapacakları Halı Saha Futbol Turnuvası ile ilgili de bilgiler vererek, “Bugüne kadar 16 mahalle takımımız turnuvaya katılacağını açıkladı” dedi.

Kurumlar arası futbol turnuvasının final maçlarında 4 takıma başarı dileklerini ileten Ersin Köksal, turnuvada hakemlik yapan Hüseyin Açar’a ve Murtaza Panay’a da başarılı yönetimleri için teşekkür ettiğini söyledi.

 

Yarı final maç sonuçları

BTA: 2 - Anadolu Emlak: 1

Milas Belediyespor: 2 -

Milas Esnafspor: 1

 

Turnuvanın final maçları programı

19 Ocak Cuma saat 18.00 Üçüncülük Maçı/ Milas Esnafspor - Anadolu Emlak

Saat 19.00 Şampiyonluk Maçı/ BTA - Milas Belediyesi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık