Şampiyon Beçin Gençlikspor, ‘Spor Saati’ndeydi

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Şampiyon Beçin Gençlikspor, ‘Spor Saati’ndeydi

Gazetemiz Spor Muhabiri Hüseyin Açar’ın hazırlayıp sunduğu Radyo Gözlem Spor Saati, geçen Çarşamba günü, Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor Kulübü Başkanı Erhan Çiftçi, Antrenör Âlim Deligöz, futbolcular Çağrı Arıkan ve Beytullah Erden’i konuk olarak ağırladı.

Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor’un 2017 - 2018 Muğla Birinci Amatör Küme Futbol Ligindeki şampiyonluğunun konuşulduğu programda şampiyonluğa uzanan yolda yaşanan sıkıntılara değinildi.

 

Milas’ın tüm spor kulüpleriyle

dostluğumuz devam etmektedir

2016 - 2017 Muğla Amatör Spor Liginde U19’larda grup şampiyonu olan ve Muğla Play Off ikinciliği ile İkinci Amatör’den Birinci Amatör Küme Futbol Ligine yükselen Beçin Gençlikspor’un, içinde bulunduğumuz sezonda Birinci Amatör Küme Şampiyonu olması ve gelecek sezon Süper Amatör Küme Futbol Liginde mücadelesinin konuşulduğu Spor Saati’nde, Kulüp Başkanı Erhan Çiftçi, yaşanan şampiyonluklarda asıl pay sahibinin yağmur çamur demeden sahada mücadele eden sporcular olduğunu vurgulayıp kazanılan başarılar ve şampiyonluklar için Milas Beçin Gençlikspor Ailesine teşekkür etti.

Çiftçi Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ile Muğlaspor Yöneticisi İlgin Göktepe’ye, verdikleri destek için teşekkür ederek, Milas’ın adını en güzel şekilde duyurmak için mücadele eden tüm spor kulüplerini kutladı.

Milas’ta spor kulüpleri arasında ayrım olmaması gerektiğini de söyleyen Erhan Çiftçi, “Liglerde aynı gruplarda mücadele etsek de saha dışında dostluklarımız ve saygımız tüm spor kulüpleri ile devam etmektedir” dedi.

 

Şampiyonluk Milas’a armağan olsun

Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor Kulübü Antrenörü Âlim Deligöz, “Yaşanan başarılarda, elde edilen şampiyonluklarda gösterilen mücadelelerde herkesin payı vardır” dedi.

İki sezondur yaşanan şampiyonluklarla, hem Beçin Gençlikspor’un hem de Milas’ın adını duyurduklarını vurgulayan Deligöz, yeni sezon öncesinde A takımın sporcularının yeni futbol kulüplerine başarılı olması dileklerini ileterek 2018 - 2019 sezonunda Süper Amatör Küme Futbol Liginde mücadelelerini yine en iyi şekilde sürdüreceklerini söyledi.

“Şampiyonluklarımız Milas’a armağan olsun” diyen Deligöz, okul sporları ile mevcut spor tesisleri ile ilgili görüş ve düşüncelerini de Spor Saati dinleyicileriyle paylaştı.

 

Saha içinde mücadelemizi yaptık

Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor Kulübü futbolcularından Beytullah Erden, “Yaşanılan şampiyonluk ve elde edilen başarılarda tüm Milas Beçin Ailesinin emeği çok büyüktür” diyerek, kendilerine sahip çıkan, destek olan Beçin Gençlikspor Kulüp Başkanına, yönetimine, takım antrenörü ile takımın kaptanları Nusret Sezgin ve Çağrı Arıkan’a teşekkür ederek, “Şampiyonluk yolunda birlikte mücadele ettiğim tüm arkadaşlarımı da kutluyorum” dedi.

 

Futbolcunun en anlamlı

günü şampiyonluktur

Milas Beçin Gençlikspor’un takım kaptanlarından Çağrı Arıkan da, programda yaptığı konuşmada, “Takım kaptanımız Nusret Sezgin ile birlikte şampiyonluk yolunda mücadele ederek başarıya ulaşan tüm sporcularımızı, antrenörümüzü ve Beçin yönetimini kutluyorum” dedi.

 

Spor Saati’ne ve Radyo

Gözlem’e teşekkür ettiler

17 Ocak Çarşamba günü Radyo Gözlem Spor Saati’ne konuk olan Beçin Gençlikspor Kulübü Başkanı Erhan Çiftçi, Antrenör Âlim Deligöz, Takım Kaptanı Çağrı Arıkan ve takımın futbolcularından Beytullah Erden, ortak olarak yaptıkları açıklamada, “Milas’ta futbol adına güzel başarılar yakalanıyor ancak bu başarıların kalıcı olması, yeni futbolcuların yetişmesi için Milas’a gerekli olan antrenman ve maç sahalarıdır” diyerek düşüncelerini belirttiler.

Mevcut Milas Şehir Stadyumunun acilen bakımdan geçirilerek Milas sporuna en iyi şekilde hizmet etmesinin önemini vurgulayan  ve “Şu anki haliyle bu sahalarda ne futbol oynanır ne de başarılı genç sporcular yetişir” diyerek duygu ve düşüncelerini dile getiren Spor Saati konukları, Milas sporuna her zaman destek olan, sporun ve sporcunun hep yanında olan Spor Saati ve Radyo Gözlem’e de teşekkür ettiler.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık