Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Esnaf Dayanışmasının ilk çalışması Milas’tan

Milas Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Özay Sabancı kentteki yerel esnafları yaptıkları bir protokol ile adeta bir birine kenetleyerek güç birliği başlattı. Yerel esnaf dayanışmasında ilk ateşin Milas’tan yakıldığı kampanyanın öncüsü ise Özyıldız Halı ve Mobilya Mağazaları oldu…

Esnaf Dayanışmasının ilk çalışması Milas’tan

Türkiye Bakkallar ve Bayiler Esnaf ve Sanatkârları Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi, Milas Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Özay Sabancı, yerel esnafı yaptığı protokol çalışmaları ile bir araya getirerek güç birliği oluşturuyor. Bu kapsamda yerel esnafın kalkınmasına katkı sağlamak için hazırlanan projede özellikle küçük esnaftan yapılmış olan ve minimum 100 TL tutarındaki fiş ibrazı ile protokol imzalan firmalardan indirim desteği ile vatandaşın yerel esnafa yönlendirilmesi hedefleniyor.

Milas Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası ile Özyıldız Halı ve Mobilya Mağazaları arasında yapılan ilk protokol sonucu, yerel esnaftan alınan fişin ibrazı ile, mobilya ve halı mağazasından yapılacak alışverişlerde yüzde 5 oranında indirim sağlanacak.

Özyıldız Halı ve Mobilya Mağazaları sahibi ve aynı zamanda Milas Belediye Meclis Üyesi olan Tecaettin Yıldız ile ilk protokolü imzalayan Başkan Sabancı, özellikle Pandemi sürecinde yaşadıkları sıkıntıları biraz olsun azaltmak adına yerel esnafı destekleme kampanyaları çalışmalarının süreceğini ifade ederek, “bugün burada yaptığımız bu çalışma için öncelikle esnaf arkadaşımız Tecaettin Yıldız’a çok teşekkür ederim. Küçük esnafımız ve yerel esnafımız zorlu bir süreçten geçiyor. Zaman zaman avm, zincir mağaza ve çadırlar ile kente gelen işletmeler, yaptıkları kampanya vb. uygulamalar ile özellikle yerel esnafımıza oldukça büyük sorunlar yaşatmakta. Bu duruma çare olmak adına çeşitli çalışmalar yaparak yerel esnafın dayanışma ile güç birliğini kurmaya çalıştık. Bugün yapılan protokol bir ilk ama görüşme ve talepler var onları da neticelendirerek bu zinciri büyütmek güçlendirmek istiyoruz. Şimdiden emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis