Güreş Eğitim Merkezi yenilendi

​​​​​​​2008 yılında devlet eliyle yapılan ve faaliyete geçen Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi yenilenen yüzüyle güreş sporumuzun hizmetine girdi.

Güreş Eğitim Merkezi yenilendi

Bünyesinde 39 genç güreş sporcusunu barındıran, 6 Milli sporcusuyla Güreş sporuna hizmet eden Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi’ni geçtiğimiz hafta içersinde Muğla Gençlik ve Spor Müdürü Ömer İlman da ziyaret ederek, yenilenen odaları ve büro malzemeleriyle sporcuların kaldıkları odaları gezerek incelemede bulundu.

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman’a bu incelemesinde Milas Gençlik ve Spor Müdürü Tayfun Durmuş Uslu, Milas Kredi Yurtlar Kurumu Müdürü Serkan Acarsoy ile Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi Müdürü Milli Sporcumuz Bünyamin Emik de yer aldılar.

Pandemi sürecinde antrenmanlarını hiç aksatmayan Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi’nin başarılı ve gelecek vaat eden sporcuları, antrenörleri Mustafa Boylu, Bünyamin Emik, Abdullah Aldemir ve Fatih Can nezaretinde Çarşamba günleri hariç haftanın diğer tüm günlerinde güreş antrenmanlarına devam ediyorlar.

Sporcularımıza yakışan bir tesis oldu

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman sosyal medya yoluyla yaptığı açıklamada, “Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi’ne yapılan her yatırım genç sporcular ve ülkenin güreş sporu için önem taşımaktadır” dedi.

“Milas Güreş Eğitim Merkezi’nin yenilenen yüzüyle sporcularımızın ve güreş sporunun hizmetinde olması bizleri mutlu etmektedir” diyen Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü, “Milas’tan başarılı güreş sporcuları yetişmiş ve yetişmeye de devam edecektir” diyerek, “sporcularımıza konforlu ve modern bir hizmet alanı yaratmak bizlerin görevidir” açıklamasında bulundu.

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık