Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

​​​​​​​“ESNAFINA SAHİP ÇIK” ÇEKİLİŞİ YAPILDI

Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın başlattığı “ESNAFINA SAHİP ÇIK” kampanyası, pandemi sürecinden olumsuz etkilenen esnaftan alışverişi teşvik etmek amacıyla, başlatılmıştı. Vatandaşlar,  oda üyesi esnaflardan yaptıkları 200 lira ve üstü alışverişlerde, telefon numaralarını bir zarf içinde ya esnafa bırakıyorlar, ya da Oda’ya teslim ediyorlardı. Oda da Mart ayında çekilecek kurayla, 1 kişiye 1000 TL’lik hediye çeki, 3 kişiye 1’er çeyrek altın, 5 kişiye 600 TL.’lik alışveriş çeki ile 5 kişiye de 400 TL’lik alışveriş çeki hediye edecekti.

​​​​​​​“ESNAFINA SAHİP ÇIK” ÇEKİLİŞİ YAPILDI

Bu kampanyanın ilk kura çekimi, dün saat 14:30’da, basının da önünde, Esnaf ve Sanatkarlar Odası’ndaki sandığa konan zarfler çekilmek suretiyle yapıldı. Telefon numaralarından vatandaşlar aranarak ödül kazandıkları bildirildi. Kampanyadan ödül kazanan vatandaşların ödülleri, 8 Mart Pazartesi günü saat 14:00’de, Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nda, Oda Başkanı Celal Devrim tarafından verilecek.

Ödül kazanan vatandaşlar ise şöyle belilrlendi:

1000 TL’lik ödülü Mehmet Ali Akın kazanırken, Ahmet Karaltı, Yavuz öztürk, Zeynep Göker birer çeyrek altın, Nuri Serince, Nuray Yavaş, Ali Dağdelen, Ersin Uyar, Nafiz Bilginer 600’er TL’lik alışveriş çeki,  Sevinç Uygunsarı, Evren Gül, Yasin Karasu, Alikan Biçen ve Süleyman Candan da 300’er TL’lik alışveriş çeki kazandılar.

Kampanya sürüyor. Bir dahaki çekilişin Nisan ayı başında yapılacağı bildirildi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis