Eylül ayı Muhtarlar Toplantısı yapıldı

ÖNDER Haber / Adem KANKAYNAR -

Eylül ayı Muhtarlar Toplantısı yapıldı

Milas Kaymakamı Eren Arslan’ın başkanlığında her ay gerçekleştirilen Muhtarlar Toplantısı Milas Halk Eğitimi Merkezi Toplantı Salonunda kurum yöneticileri ve muhtarların katılımıyla gerçekleştirildi.

Kaymakamlık Basın Bürosundan verilen bilgiye göre, Eylül ayı Muhtarlar toplantısına Milas Kaymakamı Eren Arslan, Milas Belediye Başkan Vekili Zeynep Mat, Milas Belediyesi Zabıta Müdürü Süleyman Karatoprak, Milas İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Hayrettin Fidan, Milas İlçe Jandarma Asayiş Komutanı Jandarma Üsteğmen S.Bahadır İyilikçi, Milas İlçe Emniyet Müdürü Turgay Ava, MUSKİ Milas Müdürü Güray Emiroğlu, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Eşref Arslan, Milli Emlak Müdürü Mustafa Karanfil, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, İlçe Sağlık Müdürü Dr. M. Ergün Kırova, İlçe Tapu Müdürü Yaşar Yılmaz, Toplum Sağlığı Merkezi Baştabibi Dr. Ebru Özuslu, 75. Yıl Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Tarık Çubukcuoğlu, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdür Vekili Çağrı Çelik, Türk Telekom Müdürü Birol Avcı, ADM Sorumlusu Serkan Öztürk, Milas Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Çoban ve mahalle muhtarları katıldı.

Toplantıda, bir önceki ay ele alınan konulara değinilerek, gelinen nokta ve sonuçlanan işler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Daha sonra Kaymakam Arslan, mahalle muhtarlarına söz vererek, mahalleleri ile ilgili sorunları dile getirmelerini istedi. Mahalle muhtarlarının dile getirdikleri istek, dilek ve öneriler, kurum müdürleri tarafından not alındı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık