Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Feci kazada 1'i hamile, 4 kişi yaralandı

Milas’ta seyir halindeki bir otomobilin, aynı şeritte ilerleyen bir araçla çarpıştıktan sonra karşı şeride geçerek başka bir otomobile çarpmasıyla meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı. Aralarında 7 aylık hamile olduğu öğrenilen bir kadının da bulunduğu yaralılar, ambulansla hastaneye sevk edilerek tedavi altına alındı.

Feci kazada 1'i hamile, 4 kişi yaralandı

Milas-Bodrum Karayolu’nın 1. Kilometresinde 3 otomobilin karıştığı kazada toplam 4 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, sürücü Nurettin Erol idaresinde Bodrum istikametine doğru seyir halindeki 48 ABM 442 plakalı otomobil, henüz bilinmeyen bir nedenle aynı yönde hareket halindeki Şerafettin Kaçar yönetiminde bulunan 48 BJV 967 plakalı otomobile çarptı.

Çarpışmanın ardından hızla karşı şeride geçen 48 ABM 442 plakalı otomobil, daha sonra Süleyman Mertcan Arslan idaresindeki 48 KB 589 plakalı otomobile çarpıştı.

Kaza sonucunda; sürücü Nurettin Erol ve otomobilde yolcu olarak bulunan Hanife Erol, sürücü Süleyman Mertcan Arslan ile otomobildeki Nazgül Kurt olmak üzere toplam 4 kişi yaralandı.

Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, itfaiyenin de yardımıyla yaralıları sıkıştıkları araçlardan çıkardı. İlk müdahalenin ardından Nazgül Kurt ve Hanife Erol ambulansla Özel İzan Sağlık Hastanesi’ne, Süleyman Mertcan Arslan ve Nurettin Erol ise 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi’ne getirilerek tedavi altına alındı.

7 aylık hamile olduğu öğrenilen Hanife Erol ile sürücü Nurettin Erol’un sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu, diğer yaralılarının da tedavilerinin sürdüğü bildirildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatan polis, kaza sebebiyle karayolundaki trafik akışını bir süre tek şeritten sağladı.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık