Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Feci kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı

Önceki gün ilçemiz ile Bodrum arasındaki karayolunda iki aracın çarpışmasıyla meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.

Feci kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı

Edinilen bilgilere göre; sürücü Aydın Baltacı idaresindeki 09 EB 506 plakalı hafif ticari araç, sürücüsünün direksiyon hamiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçerek, Bodrum istikametine doğru hareket halindeki Ahmet Özmen yönetimindeki 34 PR 1933 plakalı otomobile çarptı.

Meydana gelen kazada; 09 EB 506 plakalı araçta bulunan Ahmet Baltacı olay yerinde hayatını kaybederken aynı araçta bulunan Hatice Baltacı kaldırıldığı hastanede tüm müdehalelere rağmen kurtarılmadı. Kazada yaralanan Aydın Baltacı ve 34 PR 1933 plakalı aracın sürücüsü Ahmet Özmen ile araçta bulunan Kenan Süha Bayram ise ilçemizdeki hastanelerde tedavi altına alındılar.

Kaza sonrası kısa bir süre trafiğe kapatılan Milas-Bodrum Karayolu, polisin yoğun çabası sonrası, kazaya karışan araçların olay mahallinden kaldırılmasıyla yeniden açıldı. Polis, 2 kişinin hayatını kaybettiği, 3 kişinin de yaralandığı kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis