Fener alayı ve Merve Özbey konserine yoğun ilgi

Milas Belediyesi tarafından düzenlenen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Fener Alayı ve Merve Özbey konseri, vatandaşlardan tam not aldı. Salı Pazarı’ndan başlayan Fener Alayı’na katılan vatandaşlar, ardından Atapark’ta Merve Özbey’in keyifli şarkılarıyla buluştu.

Fener alayı ve Merve Özbey konserine yoğun ilgi

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Milas’ta çeşitli etkinliklerle kutlandı. Sabah saatlerinde düzenlenen resmi etkinlikler, akşam düzenlenen Fener Alayı ve Merve Özbey konserine bıraktı.

Milaslılar, ilk olarak Ata’sına olan sevgi ve minnetini Kapalı Pazar Yeri’nde başlayan Fener Alayı ile gösterdi. Toplanan çok sayıda vatandaş, müzikler eşliğinde kent merkezinde tur attı. Milas Kaymakamı M. Ünver Böke, CHP İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya ve kamu kurum amirleri ile birlikte yürüyen Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, yürüyüşe katılamayan ve Fener Alayı’nı balkonlarından izleyen vatandaşları selamladı.

Fener Alayı’nın ardından Atapark Meydanı’ndaki Merve Özbey konserine geçildi.

Türk pop müziğinin usta sesi Merve Özbey’i dinlemek için Atapark’ı dolduran vatandaşlar, renkli görüntüler oluşturdu. Coşkulu kalabalığın telefon ışıklarını açması, Atapark Meydanı’nı adeta gündüze çevirdi. Özbey, müzikleriyle Milaslıları coşturdu.

Konserde Milaslıların alkışlarıyla sahneye çıkan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “Bayramınız kutlu olsun Milas gençliği!” diyerek sözlerine başladı.

Tokat, “19 Mayıs sadece bizim için değil, tüm dünya tarihi için çok önemli bir gündür. Kurtuluşumuzun ilk basamağı olması yanında emperyalizme karşı açılmış bir bayrağın günüdür. Bu nedenle sadece bizim için değil tüm  dünya için çok büyük anlam ifade etmektedir. Yaşa Mustafa Kemal Paşa!” dedi.

Konser, Merve Özbey’in eşsiz şarkılarıyla ve dinleyenlerin keyifli vakit geçirmesiyle devam etti.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık